X

Δηλώσεις παραλογισμού για την τραγωδία στη Δυτική Αττική

«Ευθύνεται ο..."άθεος" Πρωθυπουργός», λέει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων. «Για την χρεοκοπία ευθύνονται μερικοί τέτοιοι ιεράρχες» απαντά ο Παύλος Πολάκης.

Ant1news

Διαδικτυακός “πόλεμος” ξέσπασε ανάμεσα στον Μητροπολίτη Αμβρόσιο και τον Παύλο Πολάκη. Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, μέσω της ιστοσελίδας του, κατηγορεί για την τραγωδία στην Μάνδρα τον «άθεο» Πρωθυπουργό.

… «Πλην όμως στο άθεο αυτό Κράτος, στο οποίο ζούμε σήμερα, με τους δεδηλωμένους ως προς την αθεΐα τους Πρωθυπουργό και πολλούς Υπουργούς,  κανείς δεν σκέφθηκε να καλέση στο πάνελ του και κάποιο εκπρόσωπο του Θεού, ώστε να ακουσθή και της Εκκλησίας η άποψη!» γράφει, μεταξύ άλλων, ο Ιεράρχης.

Ειρωνική και αρκούντως καυστική ήταν η απάντηση Πολάκη, μέσω Facebook, που κατηγορεί ιεράρχες για την χρεοκοπία της χώρας.

«Για τις πλημμύρες και τους θανάτους δεν φταίνε τα μπαζωμένα ρέματα, δεν φταίνε οι πολεοδομίες ,το πελατειακό κράτος 70 χρόνων, ΑΛΛΑ η οργή του θεού για τα "δαιμόνια που κατοικούσαν στους βάλτους" και τώρα κατέλαβαν τις πόλεις μετά που ήρθε στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας!!!!! .....Μερικοί τέτοιοι ιεράρχες σαφώς και έχουν ευθύνη για τη χρεωκοπία αυτής της χώρας» απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας .

Ο κ. Πολάκης «χτύπησε» και δεύτερη φορά, παρεμβαίνοντας στον τηλεοπτικό τσακωμό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα με την δήμαρχο Μάνδρας. Ο κ. Κωνσταντινέας εγκάλεσε την Ιωάννα Κριεκούκη διότι, όπως είπε, «βγαίνει στα κανάλια και δεν πάει στα σπίτια για να δει τι γίνεται».    

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρήκε “συνήγορο” στο πρόσωπο του κ. Πολάκη, ο οποίος έγραψε στο facebook: «Πλημμύρες στη Μανδρα Αττικης .... ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ;;;;;;!!! (Για τη δήμαρχο που ειναι 11 χρονια ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!!)»

Διαφορετικά, πάντως, “διαβάζει” τα όσα έγιναν και κυρίως τα όσα ΔΕΝ έγιναν στη Δυτική Αττική ο πρώην υπουργός Νίκος Φίλης. «Το κράτος θα μπορούσε να είναι πιο συντονισμένο», είπε, στον ΣΚΑΙ, ο κ. Φίλης.