X

Επίθεση Καρανίκα με χυδαίες εκφράσεις σε γυναίκα επιχειρηματία για ένα σχόλιο

Σοκάρει η δημοσιοποίηση της λεκτικής επίθεσης που δέχτηκε μια επιχειρηματίας από τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού, μετά από ένα σχόλιο της στο Facebook.

Ant1news

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση της ιδιωτικής συνομιλίας που είχαν στο Facebook, ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας και η επιχειρηματίας Κική Μαχαιρίδου, που είναι ιδιοκτήτρια ενός εκ των μεγαλύτερων vip travel agency στη Μύκονο, με πελάτες της μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του διεθνούς τζετ σετ.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν η επιχειρηματίας σχολίασε στον λογαριασμό του κ. Καρανίκα, ασκώντας κριτική για την κυβερνητική πολιτική με αφορμή την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα για την διανομή του μερίσματος στους ασθενέστερους.

Το σχόλιο προκάλεσε την έντονη αντίδραση του συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού του Πρωθυπουργού, που απάντησε με χαρακτηρισμούς πεζοδρομίου στην Κ.Μαχαιρίδου, στο messenger.

Ανάμεσα σε αυτά που της πρόσαψε ο κ. Καρανίκας, στην ιδιωτική τους συζήτηση που δημοσιοποίησε η επιχειρηματίας είναι και οι εκφράσεις «τσόλι», «σίχαμα», «θηλαστικό της μπόχας» και «ξεπλυμένο φασιστάκι», ενώ σε κάποια στιγμή της έγραψε «γαμ….. να στρώσεις τσόλι που θα μιλήσεις σε μένα έτσι».

Όλη αυτή η συνομιλία έγινε λίγες ώρες μετά τις φονικές πλημμύρες που στοίχισαν τη ζωή σε 20 ανθρώπους στη δυτική Αττική.

Σε άλλο απόσπασμα της συνομιλίας τους, την αποκαλεί «βρωμιάρα ξεβαμμένη» και «ξέρασμα σιχαμένο της ιστορίας» με την επιχειρηματία να απαντά στις ύβρεις Καρανίκα αποκαλώντας τον «αμόρφωτο» και «χολέρα της κοινωνίας».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «FOCUS 103,6», η επιχειρηματίας Κική Μαχαιρίδου, δήλωσε αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκε στο Facebook με εκφράσεις πεζοδρομίου από τον σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού του Πρωθυπουργού, Νίκο Καρανίκα, ότι δεν ξεκίνησε η ίδια το υβρεολόγιο, απλώς σχολίασε την ανάρτηση Καρανίκα για το κοινωνικό μέρισμα.

Η κ. Μαχαιρίδου, δήλωσε μάλιστα ότι προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατά του συμβούλου του πρωθυπουργού για εξύβριση και προσβολή της αξιοπρέπειάς της, ενώ είπε χαρακτηριστικά, ότι ο πρωτοφανής «διάλογος» στο FB, διήρκεσε περίπου 20 λεπτά, την ώρα που η Μάνδρα και οι κάτοικοί μετρούσαν νεκρούς και καταστροφές, ο ίδιος ασχολείτο επί 20 λεπτά με το να στέλνει υβριστικά μηνύματα, αντί να προσπαθεί να λύσει άλλα πιο σοβαρά προβλήματα.

 

 

 

 

 

 

Η απάντηση του κ. Καρανίκα σε όλα αυτά, ήρθε μέσω μιας νέας ανάρτησης στο Facebook, στην οποία υπεραμύνεται της αντιμετώπισης που επεφύλαξε στην επιχειρηματία.