X

Ο Τύπος της Τρίτης

Ο προϋπολογισμός του 2018, η πολιτική κρίση στην Γερμανία και το ξεμπλοκάρισμα 120.000 επικουρικών μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Το σχέδιο του Προϋπολογισμού 2018, η πολιτική αστάθεια στη Γερμανία, καθώς και η καταβολή επικουρικών συντάξεων είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Κοινωνικό μέρισμα – ΒΟΥΛΗ: ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ 4 ΕΚΑΤ. ΠΟΛΙΤΩΝ----Περίσσευμα υποκρισίας – Με «κρύα καρδιά» ψήφισε η Ν.Δ. για  να αποφύγει το περσινό Βατερλώ----Έκτακτη ενίσχυση σε πλημμυροπαθείς----ΓΕΡΜΑΝΙΑ – Πολιτική κρίση στην καρδιά της Ευρώπης----ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ – Και τώρα;

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Αστάθεια στη Γερμανία, ανησυχία σε Ελλάδα, Ε.Ε. – Μέρκελ: Καλύτερα νέες εκλογές, παρά κυβέρνηση μειοψηφίας----Κραυγή απελπισίας από τους κατοίκους της Λέσβου----Πλιάτσικο και χάος στη Μάνδρα----Κινείται διαδικασία καθαίρεσης του Μουγκάμπε----Αντάρτικο συνδικαλιστών με τις μπάρες στο μετρό – 24ωρη απεργία σήμερα----Περιπέτειες σε γερμανικά αεροδρόμια – Ταλαιπωρία Ελλήνων επιβατών----Κίνδυνος δήμευσης ακινήτων – Λόγω μη δήλωσης στο κτηματολόγιο----ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ – Σύγκρουση κυβέρνησης-Ν.Δ.----Μήνυμα Ντράγκι για Σουρνάρα – ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ» - Δεν κουκουλώνονται τα ματωμένα πλεονάσματα και τα αντιλαϊκά μέτρα που έρχονται----ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ – Αλληλεγγύη και οργάνωση του αγώνα από συνδικάτα και φορείς----ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ – Παναττική συλλαλητήριο για την  Υγεία την Πέμπτη----ΧΑΝΙΑ – Απρόκλητη επίθεση από ΝΑΤΟικούς τραμπούκους----ΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ – Με επιτυχία η εκδήλωση για τα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάστασης.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΔΙΝΟΥΝ άμεσα 120.000 επικουρικές! Υπεγράφη η εγκύκλιος που  «ξεπαγώνει» την έκδοσή τους----Θέμα στους “Financial Times” οι αποκαλύψεις της δημοκρατίας για τον Στουρνάρα, που προκάλεσαν την έρευνα της Δικαιοσύνης – Η κατάθεση του εκδότη μας Ι.Ν. Φιλιππάλη άνοιξε τον δρόμο----Κόβουν δικαιούχους! Νέες προϋποθέσεις για το μέρισμα, ποιοι θα το πάρουν – 5.000 ευρώ ενίσχυση για πλημμυροπαθείς, 8.000 ευρώ βοήθεια στις επιχειρήσεις – Σύγκρουση κορυφής Τσίπρα-Μητσοτάκη----ΘΕΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΤΩΧΕΙΑ----Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές χάνονται σπίτια υπέρ του Δημοσίου----Η σχηματική Εκκλησία των Σκοπίων παίζει βρόμικο παιχνίδι με την ενότητα της Ορθοδοξίας----Σε αδιέξοδο η Γερμανία και η Μέρκελ! Ολοταχώς για εκλογές.

ΕΘΝΟΣ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ – Έκτακτη ενίσχυση στους πλημμυροπαθείς – Άμεσα 5.000 ευρώ σε κάθε νοικοκυριό και 8.000 ευρώ σε κάθε επιχείρηση----ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. – Τα φονικά «καντήλια» των κουκουλοφόρων----ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΑΕΔ – Από σήμερα οι αιτήσεις για 15.000 ανέργους----ΜΙΣΘΟΙ – Η κάθετη πτώση στα χρόνια της κρίσης----ΔΗΜΟΙ – Νέες 8μηνες συμβάσεις στον τομέα της καθαριότητας----ΑΣΠΕ – Ανοίγουν 690 θέσεις εργασίας σε Δημόσιο και δήμους---Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οι ειδικότητες για 7.180 εποχικούς σε 34 δήμους – ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ----ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ – ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 1ης-1-2015----ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – «ΦΤΩΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ»----ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΑ… Χρωστούν αποζημιώσεις για πλημμύρες του 2015!----Ποιοι χάνου ντο κοινωνικό μέρισμα λόγω τεκμηρίων----ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ – Πρόταση ενοχής για Φωτόπουλο και άλλους 55 για τα ταξίδια της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ----ΜΕΤΡΟ – ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ---ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: ΩΔΙΝΕΣ στη Γερμανία ΑΓΩΝΙΑ στην Ευρώπη – ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ----ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ – Είπαν «ναι» παρά τη σύγκρουση----30 εκατ. ευρώ για τους πληγέντες – ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ----ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΘΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΥΠΟΥΣ----Με ανατροπή στην κορυφή – Ο ΠΑΟΚ 2-1 τον Ατρόμητο, οδηγεί (μαζί με την ΑΕΚ) την κούρσα του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΝΕΑ: Εκτέλεση στα 11 μέτρα – ΣΗΜΕΡΑ Η ΛΥΠΗΤΕΡΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΟΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ – Με αυξήσεις φόρων και περικοπές επιδομάτων δίνουν τη χαριστική βολή σε εργαζομένους, συνταξιούχους και επιχειρήσεις----ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΠΝΟΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΠΩΗ – Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ----ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ – ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΕΝΕΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ----ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1 – ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟ ΤΗΝ ΑΕΚ.

ESPRESSO: ΕΒΑΛΕ χέρι στον θησαυρό ΤΗΣ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ – Γνωστός κοσμηματοπώλης του Κολωνακίου με… αδυναμίες----Έσφαξε τον μικρότερο αδελφό του και αυτοκτόνησε πίνοντας υγρά μπαταρίας – Αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία στο Ρέθυμνο----Ο τραγουδιστής Δημήτρης Γιώτης «τα είδε όλα» με τις πλημμύρες----ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΟΥΦΤΩΜΑ «ΓΙΑΤΡΟΥ» ΣΤΗ ΔΡΑΓΟΥΜΝΗ----Μέσω facebook η Μελέτη ανακοίνωσε ότι παντρεύτηκε----Η Τζούλια δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί τον Φουρθιώτη----ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ! «ΕΦΑΓΕ» ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ.