X

Το “μεγαθήριο” που συνοδεύει τον Αλ Σίσι στην Κύπρο (φωτο)

Πρόκειται για το αμερικανικό όχημα "jammer", την τελευταία "λέξη" της τεχνολογίας για την αντιμετώπιση τρομοκρατικών απειλών. Μπλόκαρε ακόμα και το σήμα των καναλιών που έπαιρναν τις δηλώσεις!

Ant1news

Ένα όχημα πραγματικό μεγαθήριο ακολουθεί τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αλ Σίσι, στις μετακινήσεις του στην Λευκωσία, όπου βρίσκεται για την 5η τριμερή σύνοδο κορυφής Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου.

Πρόκειται για το αμερικανικής κατασκευής όχημα "jammer", προς αντιμετώπιση ασύμμετρων και τρομοκρατικών απειλών, το οποίο μεταξύ άλλων μπλόκαρε για κάποια δευτερόλεπτα και τις συνδέσεις αρκετών καναλιών που καλύπτουν την Τριμερή Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου, όταν αφιχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος Σίσι

Το υπερόχημα της Chevrolet, «Jammer», όπως ονομάζεται το «μεγαθήριο» του Αιγύπτιου Προέδρου, χρησιμοποιείται κυρίως για την αποτροπή πυροδότησης εκρηκτικών εξ αποστάσεως, ενώ διαθέτει την ικανότητα μέσω ηλεκτρονικού συστήματος παρεμβολών, να «μπλοκάρει» σήματα κινητών τηλεφώνων και όχι μόνο, με αποτέλεσμα να αποτρέπει πιθανές συνδιαλέξεις τρομοκρατών, αλλά δημιουργώντας και στιγμιαίες παρεμβολές σε όσα δημοσιογραφικά μέσα καλύπτουν την Τριμερή.