X

Βελτιώθηκε η κατάσταση της δικηγόρου που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα

Τι αναφέρει το νέο ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Συνεχίζονται οι έρευνες για την σύλληψη των δραστών.

Ant1news

Βγήκε από τον αναπνευστήρα και συνεχίζει να παρουσιάζει σημεία σταθερής βελτίωσης, η 55χρονη δικηγόρος που τραυματίστηκε στο πόδι από φωτοβολίδα την περασμένη Παρασκευή.

Όπως αναφέρει το νέο ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται, «η ασθενής είναι αιμοδυναμικά σταθερή και σήμερα βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Αναπνέει μόνη της με καλό επίπεδο συνείδησης. Eξακολουθεί η σταθεροποίηση της κατάστασης της υγείας της. Συνεχίζει να παρουσιάζει σημεία σταθερής βελτίωσης».

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της επίθεσης στη δικηγόρο, με τα πρώτα σημάδια που οδηγούν στην ταυτοποίησή του να εντοπίζονται στον τόπο της επίθεσης.

Οι απαντήσεις για τους αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας που έχουν αναλάβει τις έρευνες βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Εκεί εξετάζονται με λεπτομέρεια όλα τα ευρήματα.

 Σε κοντινό σημείο από εκεί που διαδραματίζονταν τα επεισόδια εντοπίστηκαν ένα φούτερ, ένα μπουφάν, γάντια και ένας πυροσωλήνας τα οποία οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να ανήκουν στον κουκουλοφόρο που εκτόξευσε τη φωτοβολίδα.

Σημείωση: το οπτικό υλικό έχει αφαιρεθεί κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της παθούσης