X

Κόρη αστυνομικού από τη Λέσβο η 19χρονη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ

Τι υποστηρίζει το περιβάλλον του 19χρονου μοντέλου. Τι ζήτησε η ίδια μετά τη σύλληψή της. Οι επαφές της οικογένειάς της με την πρεσβεία και οι βαριές κατηγορίες...

Ant1news

Αίσθηση στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η είδηση για τη σύλληψη ενός 19χρονου μοντέλου, ελληνική καταγωγής, στο Χονγκ Κονγκ για εμπορία ναρκωτικών.

Στο σακίδιο της 19χρονης βρέθηκαν 2,6 κιλά κοκαΐνη και η ίδια είναι πλέον αντιμέτωπη ακόμα και με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στην οικογένειά της, παρά το ότι το γνωστό μοντέλο ζήτησε να μη δημοσιοποιηθεί το θέμα για να μη μάθουν οι γονείς της τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με το lesvosnews.gr η κοπέλα είναι κόρη αστυνομικού από τη Λέσβο και μέλος μια ήσυχης, έντιμης οικογένειας. Όσο για τους οικείους της, εκείνοι αρνούνται να πιστέψουν ότι η 19χρονη εμπλέκεται με τη μαφία. Υποστηρίζουν ότι έπεσε θύμα πλεκτάνης και κουβαλούσε ένα δέμα του οποίου το περιεχόμενο αγνοούσε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ίδια είχε κρατήσει κρυφό το ταξίδι της στο Χονγκ Κονγκ, ενώ τον τελευταίο καιρό κινούνταν μεταξύ Αθήνας και Καλαμάτας, με στόχο να βρει με σχολή που να ταιριάζει με τα ενδιαφέροντά της και να συνεχίσει έτσι τις σπουδές της.

 

Η οικογένεια του μοντέλου έχει κάνει ήδη τις επαφές της με το προξενείο και αναμένει επίσημη ενημέρωση από εκεί, αν και τα πράγματα είναι δύσκολα για το νεαρό κορίτσι, λόγω των αυστηρών νόμων περί ναρκωτικών που έχει υιοθετήσει η Κίνα.

Σύμφωνα με τη South China Morning Post, η 19χρονη Ελληνίδα είναι η τέταρτη γυναίκα επισκέπτης που συνελήφθη την τελευταία εβδομάδα στο αεροδρόμιο, προσπαθώντας να περάσει παράνομα κοκαΐνη, όπως ανακοίνωσε το τελωνείο του Χονγκ Κονγκ.