X

“Χτίζει” την απολογία της η 19χρονη καλλονή με την κοκαΐνη

Σε γυναικείες φυλακές στο Χονγκ Κονγκ κρατείται το μοντέλο. Σοκαρισμένοι οι γονείς της. Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας.

Ant1news

Σε γυναικείες φυλακές κρατείται η 19χρονη Ελληνίδα  που συνελήφθη για κατοχή μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Η κοπέλα στις 30 του μήνα αναμένεται να κληθεί για ακρόαση από τις δικαστικές αρχές. 

Οι γονείς του νεαρού μοντέλου αγωνιούν και προσπαθούν με κάθε τρόπο να μιλήσουν, σε πρώτη φάση μαζί της, και παράλληλα να δουν με ποιόν τρόπο θα την βοηθήσουν. 

Οι πιθανότητες έκδοσής της στην Ελλάδα είναι σχεδόν μηδαμινές. Ο δικηγόρος της οικογένειας Σάκης Κεχαγιόγλου βρίσκεται στη διαδικασία εύρεσης δικηγορικού γραφείου στο Χονγκ Κονγκ που αναλάβει την εκπροσώπησή της 19χρονης η οποία κρατείται σε φυλακές για γυναίκες ηλικίας 14 έως 21 ετών. 

Μπορεί η κατάσταση της υγείας της να είναι καλή ωστόσο ψυχολογικά είναι πολύ άσχημα και δείχνει να μην έχει πλήρη επίγνωση των κατηγοριών που αντιμετωπίζει. 

Οι τοπικές αρχές στο Χονγκ Κονγκ εκτιμούν πως τα 2,6 κιλά κοκαΐνης που βρίσκονταν κρυμμένα στο σακίδιό της προορίζονταν για διάθεση στην τοπική αγορά. 

 

Πάντως, οι γονείς της παρακολουθούν σοκαρισμένοι από τη Λέσβο την υπόθεση, την οποία ανακάλυψαν μέσω των Μέσων Ενημέρωσης, αφού είχαν την εντύπωση ότι η κόρη τους βρισκόταν στην Καλαμάτα ως φοιτήτρια σε ΙΕΚ.

Η κοπέλα βρέθηκε στην Αιθιοπία και από εκεί στο Χονγκ Κονγκ με τα 2,5 κιλά κοκαΐνης στην τσάντα της και προορισμό την Αθήνα.

Σύμφωνα με τον Σάκη Κεχαγιόγλου, ο οποίος μίλησε στο «Καλημέρα Ελλάδα» κάποιο ή κάποια άτομα από την Ελλάδα ήταν που την ενέπλεξαν στο σχέδιο διακίνησης της τεράστιας ποσότητας κοκαΐνης.

 

Η νεαρή δούλευε σε βενζινάδικο και το όνειρό της ήταν να γίνει μοντέλο. Οι γονείς της έμαθαν από τις ειδήσεις για τη σύλληψή της, καθώς μέχρι τότε θεωρούσαν πως βρίσκεται στην Καλαμάτα.

Μάλιστα, ανησύχησαν ότι τους λέει ψέματα και έψαχναν να βρουν πού μένει στην Καλαμάτα και σε ποιο ΙΕΚ φοιτά, χωρίς όμως να μπορούν να εξακριβώσουν τίποτα.