X

Δολοφονικό χτύπημα στο κεφάλι δέχθηκε ο φοιτητής στην Κάλυμνο

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση του εγκλήματος. Πως σκότωσαν τον άτυχο φοιτητή. Που εντοπίστηκε η σορός του.

Ant1news

Σε εξέλιξη βρίσκονται στην Κάλυμνο οι έρευνες των αστυνομικών για την εξιχνίαση της δολοφονίας του νεαρού φοιτητή του ΕΜΠ Νίκου Χατζηπαύλου που βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου νεκρός μετά από αρκετές ημέρες αναζητήσεων.

Στο νησί μεταβαίνει ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια του θανάτου του νεαρού, ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος 21χρονος έχει δεχθεί χτύπημα στο κεφάλι από βαρύ αντικείμενο, ενώ φέρει και εκδορές στο σώμα του.

Οι αστυνομικοί δεν απομάκρυναν το πτώμα από το σημείο που βρέθηκε ώστε να μην αλλοιωθεί κανέναν στοιχείο και να μπορέσει σε πρώτη φάση ο ιατροδικαστής να κάνει την νεκροψία ενώ στη συνέχεια αστυνομικοί των εγκληματολογικών αναμένεται να κάνουν έρευνα για στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στο δράστη καθώς δεν υπάρχει στην αστυνομία καμία αμφιβολία πως ο άτυχος φοιτητής δολοφονήθηκε. 

Η φωτογραφία από το σημείο όπου βρέθηκε ο φοιτητής νεκρός, όπως τη δημοσιεύει το bloko.gr

 

 

Ο φοιτητής εντοπίστηκε χθες το απόγευμα νεκρός σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από το σημείο είχε βρεθεί το ποδήλατο του αδερφού του το οποίο και είχε δανειστεί φεύγοντας από το σπίτι. 

 

Πρόκειται για σημείο το οποίο είχαν ελέγξει όσοι συμμετείχαν στις έρευνες τις προηγούμενες ημέρες και οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο δολοφόνος άφησε εκεί το πτώμα μερικά 24ωρα μετά το έγκλημα.