X

Nomads: το πρώτο αγώνισμα ατομικής επικράτειας μετά την ένωση (βίντεο)

Νέα εποχή στο Nomads! Προνόμιο μόνο δύο παικτών η βίλα. Ποιοι απολαμβάνουν τις ανέσεις της μετά το αγώνισμα της ατομικής επικράτειας;

Ant1news

Σε ατομική υπόθεση μετατρέπεται πλέον το Nomads καθώς η ένωση των δύο ομάδων είναι πλέον γεγονός!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκαψε τα λάβαρα των δύο ομάδων και έδωσε το σύνθημα για τη νέα εποχή στο πιο ανατρεπτικό παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης.

Αυτόματα άλλαξαν και τα δεδομένα για τη διαμονή των παικτών. Η βίλα είναι πλέον προνόμιο μόνο δύο παικτών και συγκεκριμένα του νικητή της πρώτης ατομικής επικράτειας και ενός ακόμα παίκτη, επιλογής του νικητή. Οι υπόλοιποι νομάδες θα μείνουν στην παραλία...

Στο σημερινό αγώνισμα, λοιπόν, για την ατομική επικράτεια οι παίκτες κλήθηκαν να περάσουν την πρώτη σειρά των εμποδίων, ισορροπώντας επάνω στις ξύλινες βάσεις και τις δοκούς ισορροπίας, κρατώντας ένα αντικείμενο που δεν έπρεπε να τους πέσει.

 

Σε ένα από τα εμπόδια έπρεπε να φτιάξουν μία γέφυρα για να περάσουν στο επόμενο στάδιο, όπου μετά το… σκαρφάλωμα ψάρευαν τα κλειδιά για το μπαούλο που τους περίμενε στο τέλος της διαδρομής. Μόνο ένα όμως κλειδί άνοιγε το συγκεκριμένο μπαούλο.

Οι παίκτες έπαιξαν ανά ζευγάρια ύστερα από κλήρωση και οι νικητές του πρώτου γύρου αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος πάλι ως ζευγάρια.

Οι δύο καλύτεροι παίκτες, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Δήμητρα Φραντζή έπαιξαν στον τελικό με έπαθλο τη διαμονή στη βίλα. Νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος επέλεξε να έχει συντροφιά του στο σπίτι των ανέσεων τον Κωνσταντίνο Οροκλό.