X

Ο Τύπος της Δευτέρας

Η κόντρα Ν.Δ.-κυβέρνησης στη Βουλή για την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία, οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, τα νέα όρια ηλικίας για συνταξιοδότηση μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η σημερινή «μάχη» στη Βουλή Τσίπρα-Μητσοτάκη για τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία, η αντίστροφη μέτρηση για την τρίτη αξιολόγηση, καθώς και τα νέα όρια ηλικίας για σύνταξη με 14 έως 40 έτη εργασίας είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΔΑΚΤΥΛΟΣ της ΜΙΤ! Αποκάλυψη: Γιατί ήθελαν να τινάξουν στον αέρα τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία – Σατανικός εγκέφαλος των διαρροών Έλληνας πράκτορας της Τουρκίας – Σήμερα η σύγκρουση κορυφής Τσίπρα-Μητσοτάκη-Καμμένου στη Βουλή----Η Ξαφά, χέρι χέρι με τον Βενιζέλο απαιτεί να κοπούν κι άλλο οι συντάξεις----ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Η ΕΦΟΡΙΑ ΚΟΥΡΕΥΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ----Τι κρύβουν τα σημειώματα της τραγωδίας στη  Νέα Σμύρνη----ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 850.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ----Την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα ζητά η Αυστραλία----Σοκ! Στο σφυρί θα βγουν (ηλεκτρονικά) 18.000 ακίνητα έως το τέλος του 2018----Ο Ολυμπιακός μόνος στην κορυφή και περιμένει το αποτέλεσμα της ΑΕΚ----ΜΠΑΣΚΕΤ – Με Καλάθη η Εθνική κόντρα στο Ισραήλ.

ΕΘΝΟΣ: ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕ ΕΞΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ – Άνοιξε η εφαρμογή – Έγκριση-εξπρές χιλιάδων αιτήσεων – Αναλυτικά τα ποσά για όλα τα νοικοκυριά----Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ – ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΣΙΝΑ----ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ – Παιδιά σκλάβου του σεξ στην Ελλάδα του 2017----ΦΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ – Σκότωσαν και έσυραν τον 21χρονο φοιτητή----ΛΕΣΒΟΣ – Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες σε συμπλοκή----ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ – Οι δανειστές στην Αθήνα με διάθεση για συμφωνία----ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ – Στις κάλπες με την αποχή να κυριαρχεί.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Όλα τα νέα όρια ηλικίας ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ 15 ΕΩΣ 40 ΕΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΠΟΙΟΙ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΤΑ 67 ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ 55----ΚΟΥΡΕΜΑ 85% ΣΕ ΧΡΕΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΙΤΚΟ----Σύλληψη «Πυρήνα» σε κατάληψη Εξαρχείων – Η ΕΛ.ΑΣ. ΕΚΚΕΝΩΣΕ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΙΟΥ----Ο φοιτητής στην Κάλυμνο δολοφονήθηκε σε περιοχή-άντρο τοξικομανών – ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.----ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ «ΚΑΛΥΨΕΙ» ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ – ΑΝΩ-ΚΑΤΩ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ----Το παρασκήνιο της… μη βράβευση τους Άνθιμου από το ΑΠΘ----ΤΑ 6 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΝΩΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ----Αναπαλαίωσαν νεοκλασικό, άνοιξαν τρία μαγαζιά στην πλατεία Βάθης – ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΥΟ ΝΕΩΝ----Α. ΚΑΝΑΚΗΣ: «ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΘΛΙΨΗ ΟΣΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ»----Ο ΘΡΥΛΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ – ΜΕΤΑ ΤΟ «Χ» ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ—ΠΑΟΚ----ΕΩΣ ΤΟ 2021 Ο ΜΕΣΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ΜΕ ΡΗΤΡΑ 700 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Πεδίο Βουλής – ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗ Σ. ΑΡΑΒΙΑ – ΣΚΛΗΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ----ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ----ΜΑΝΔΡΑ-Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ – Ο άνθρωπος έβαλε το χέρι του----ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ – Επιστολή στην «Εφ.Συν.» και η απάντησή μας----SUPER LEAGUE – «Ερυθρόλευκη καταιγίδα» στην Κέρκυρα----ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΣΕΦ – «Το σύγχρονο και το νέο είναι ο σοσιαλισμός»----ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Το τριπλό ραντεβού της Πέμπτης προς τον μεγάλο συνασπισμό----Η ΣΑΡΙΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ.

ΤΑ ΝΕΑ: ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ – Καταιγίδα της ερήμου – Αποκαλυπτηρίων συνέχεια σήμερα για τα όπλα και τον σκοτεινό ρόλο του μεσάζοντα της Αραβίας που κυκλοφορούσε, σαν στο σπίτι του, στο «Πεντάγωνο»----ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ----ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΣΙΝΑ – ΑΚΗΡΥΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ----ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ – 2-2 ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ----Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ – 1-1 ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ----ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΧΟΡΕΥΑΝ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ – 3-1 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

ESPRESSO: ΠΟΙΟΣ «έφαγε» τον φοιτητή ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ – Η σορός του 21χρονου βρέθηκε πεταμένη σε σημείο που είχε ήδη ερευνηθεί----Αδιανόητη τραγωδία με τρεις νεκρούς – 40ΧΡΟΝΟΣ ΕΣΤΗΣΕ ΦΟΙΝΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΣΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ----Στον «Γύρο του θανάτου» ο Βενετσάνος----Ψάχνουν τον Αιθίοπα φίλο του μοντέλου με τα 2,6 κιλά κόκα----Εκρηκτικός έρωτας για Βαλαβάνη και Βασάλο----Για σεξουαλική παρενόχληση σε τραγουδίστρια κατηγορείται ο Mister Virgin_---ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΠΑΡ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΣΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΙΣ «ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ» ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥ.