X

Ο Τύπος της Τρίτης

Η σύγκρουση κορυφής στη Βουλή για τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία και η έναρξη των e-πλειστηριασμών μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία και η έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Οι μάσκες έπεσαν – ΒΟΥΛΗ: ΑΝΘΡΑΚΕΣ ΟΙ… ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ – Η γαλάζια σκευωρία λήγει σε… άκης – Αλέξης Τσίπρας: Δεν θα ανεχθώ καμία συκοφαντία, δεν είναι δικός μας δρόμος ο βούρκος της διαπλοκή – Πάνος Καμένος: Παλιός γνώριμος της οικογένειας Μητσοτάκη ο Β. Παπαδόπουλος Βουλευτής της Ν.Δ. είναι δικηγόρος του----ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ – Προς ημερησίας για φοροδιαφυγή 520 δις και off shore----ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ – Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα----Ν. ΠΑΠΠΑΣ: Τελειώνει η ανομία----Την Πέμπτη η πρώτη φορολοταρία – ΜΟΙΡΑΖΕΙ 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Πλήρης κάλυψη σε Καμμένο – Αντιπερισπασμοί αντί απαντήσεων από τον πρωθυπουργό στη Βουλή----Έναρξη διαπραγματεύσεων για μεγάλο συνασπισμό----Ασύλληπτος ο εγκέφαλος του καρτέλ ναρκωτικών – Εμπλοκή 63χρονου επιχειρηματία στη Μύκονο----Πλειστηριασμοί, η κρίσιμη πρεμιέρα – Δάνεια σχεδιάζουν να διαθέσουν οι τράπεζες----Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη στον β’ γύρο – Εκλογές δικηγόρων---Επίθεση «Ρουβίκωνα» και στην Περιφέρεια----Το παρασκήνιο της κατάληψης – ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΙΟΥ----Πρώτα η αξιολόγηση και μετά το χρέος – ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ----ΑΠΘ – Αναβλήθηκε η τελετή για τον κ. Άνθιμο----23 οι νεκροί στη Μάνδρα - ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΜΕΓΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΑ 100ΧΡΟΝΑ ΤΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ – Το πραγματικά σύγχρονο, το νέο, το μέλλον μας είναι ο σοσιαλισμός----ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΗ Σ. ΑΡΑΒΙΑ – Σκάνδαλο η πώληση όπλων σε κράτη-δολοφόνους και η εμπλοκή σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις----ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ – Κάλεσμα σε συνδικάτα και εργαζόμενους να πάρουν στα χέρια τους την οργάνωση της πανεργατικής απεργίας στις 14 Δεκέμβρη----ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ-ΦΟΡΕΙΣ – Έμπρακτη ταξική αλληλεγγύη στους πληγέντες της Μάνδρας----100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ – Ολοκληρώνεται μεθαύριο ο διαγωνισμός πρωτότυπου λογοτεχνικού έργου----«MARKET IN»-ΓΙΑΝΝΕΝΑ – Απαράδεκτες συλλήψεις και ανθρωποκυνηγητό----ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ-ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ-ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ – Με επιτυχία έγινε η Συνάντηση Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΑΝΟΙΞΕ η ρύθμιση για ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – Σε ισχύ η ειδική πλατφόρμα για τις νομιμοποιήσεις – Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες----ΝΤΡΟΠΗ! ΕΘΝΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ, ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΡΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ----ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΣΕ 47 ΠΕΡΙΟΧΕΣ----Νέος άγιος ο γέροντας Ιάκωβος Τσαλίκης----ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ----ΑΦΟΡΑ 150.000 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ – Πώς θα πάρουν την επιστροφή του ΕΟΠΥΥ οι συγγενείς των συνταξιούχων που  έφυγαν από τη ζωή – ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ----Διώκεται ο Γκαγκάτσης! Έδωσε 1.000.000 ελβετικά φράγκα των πυροπαθών στον Ρεχάγκελ.

ΕΘΝΟΣ: ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟΧΟ – ΥΠΟΘΕΣΗ «ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ» - Η «ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ» ΤΟΥ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – Ο Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ – ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΝΔ-ΔΗΣΥ----ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ – ΑΦΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΜΦΙΛΑ----ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ – ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ----ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ – ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΑΠΠΑ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Η τελική λίστα με τα αναδρομικά των συνταξιούχων – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «Ε.Τ.»: ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΑΤΜ----2.386 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ – ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ-ΕΞΠΡΕΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ----ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ----”ΖΩΣΜΕΝΟΙ» ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ: «ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ»----ΚΡΥΦΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ – 6 κόφτες στερούν το μέρισμα από χιλιάδες φτωχά νοικοκυριά----Μονομαχία Βερβεσού-Αναστασόπουλου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών----Όταν ο πρίγκιπας Χάρι γνώρισε την «άτακτη» Μέγκαν – ΠΩΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΜΠΑΚΙΓΧΑΜ ΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΑ----Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΦΕ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Πήγαν για Καμμένο, τους βγήκε Σφακιανάκης – ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ. Η ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΟΒΙΔΩΝ ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ – ΑΦΩΝΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ Β. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΤΖΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ----Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ----ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ----Η ΑΘΗΝΑ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΒΙΒΛΙΟΥ» - Χωρίς τις βιβλιοθήκες----ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ – Νέα πολιτική παρέμβαση του εφοπλιστή-εκδότη με βολές κατά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού----ΟΤΑ: ΝΕΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ 2 ΔΙΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΡΓΑ----SUPER LEAGUE – Ξανά στην κορυφή η ΑΕΚ με Λιβάγια.

ΤΑ ΝΕΑ: Μοιραίοι και ένοχοι – ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ – Την απόλυτη ταύτισή του με τον υπουργό Άμυνας επέλεξε ο Πρωθυπουργός, στην προσπάθειά του να διατηρήσει τη συνοχή της κυβέρνησης, ενώ απέφυγε να απαντήσει επί της ουσίας για την αμαρτωλή σύμβαση----ΧΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕΓΚΑΝ – Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΓΑΠΗΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΓΟΝΟ ΣΚΛΑΒΩΝ----ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ – ΟΧΙ ΟΠΛΑ ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ----ΑΕΚ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 3-0 – ΜΕ ΛΙΒΑΓΙΑ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ.

ESPRESSO: Ο ΤΖΟΓΟΣ «έπνιξε» πασίγνωστο ηθοποιό! Γροθιά στο στομάχι όσα εξομολογείται ο πρωταγωνιστής του ελληνικού κινηματογράφου----Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον πεθερό (εφοπλιστή) της Μαριέττας Χρουσαλά----16χρονος βούτηξε από γέφυρα της Αττικής Οδού και τον έλιωσαν τα αυτοκίνητα----ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ----Άφησε τον Σεφερλή και βγήκε γυμνός στη σκηνή----Αμερικανοί θέλουν να γυρίσουν reality στην Ακρόπολη----Μυκονιάτης επιχειρηματίας μπλεγμένος στο ταχύπλοο με την κάνναβη.