X

Late Night: Ο Πέτρος Κωστόπουλος σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη

Μιλά για τις επιτυχίες και τα προσωπικά του λάθη, την... στροφή στην καριέρα του, αλλά και για την Τζένη Μπαλατσινού. Ο Γιώργος Λιάγκας "ανακρίνει" και την Ελένη Χατζίδου.

Ant1news

Σήμερα, Τρίτη 28 Νοεμβρίου στις 24.00, το Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα ξεκινάει ανατρεπτικά!

Ο πρώτος καλεσμένος, Πέτρος Κωστόπουλος, μπαίνει στο πλατό του Late Night, παίρνει για λίγο τη θέση του Γιώργου Λιάγκα και του «δείχνει» πως γίνεται σωστά ένα Late Night.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκαλύπτει για πρώτη φορά στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα ότι θα συμμετάσχει στο θέατρο, κάνοντας στροφή στη καριέρα του, σε ρόλο έκπληξη, σε ένα πασίγνωστο μιούζικαλ και μας μιλάει για το μαγαζί με τα σάντουιτς που ανοίγει στο Κολωνάκι.

Μιλά για τις επιτυχίες του και τα προσωπικά λάθη που τον οδήγησαν σε χρεοκοπία. Κάνοντας την αυτοκριτική του παραδέχεται πόσα λεφτά «έχασε» με το κλείσιμο της επιχείρησής του και απαντά σε όσους τον κατακρίνουν για τη ζωή που κάνει ακόμα και σήμερα.  Κρίνει τη συμμετοχή του σε πρόσφατο talent show, μιλά για το κίνητρο που τον οδήγησε να το κάνει και φυσικά για το αν το μετάνιωσε. 

 

Πρώτη φορά μιλά ανοιχτά για τη σχέση της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια και αποκαλύπτει ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις του με την πρώην γυναίκα του. Παραδέχεται αν είναι ερωτευμένος και πόσο κοντά θα ήταν στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου. Αποκαλύπτει το πόσο κοντά έφτασε στην αυτοκτονία, καθώς πέρασε μια περίοδο έντονης κατάθλιψης. 

 

Φυσικά ο Πέτρος Κωστόπουλος δε θα μπορούσε να μη συμμετέχει στην «επιστημονική επιτροπή του Late Night» και βοηθά τον Γιώργο Λιάγκα στην αναζήτησή ενός ακόμη μέλους που θα πλαισιώσει τον ίδιο και την υπόλοιπη παρέα.  Ο Θανάσης Πασσάς υποδέχεται τις σημερινές υποψήφιες, Βάσω Αμπεριάδου και Χριστίνα Λυκοπούλου. Η συνέχεια απολαυστική… 

 

Ακόμη: O δικός μας «Ηλίας Ψινάκης», Δημήτρης Ουγγαρέζος, περνάει Γιώργο και Πέτρο από audition για το θέατρο. Τους ζητάει να υποδυθούν τον Νίκο Κούρκουλο σε μία σκηνή που έχει γράψει στον ελληνικό κινηματογράφο, «Όχι άλλο κάρβουνο» και τους κρίνει με το δικό του πάντα στυλ, για την ερμηνεία τους. Ποιός από τους δύο θα καταφέρει να κερδίσει τον «δύσκολο» Δημήτρη; 

 

Στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα και η Ελένη Χατζίδου. Μας μιλάει για την πρόσφατη, τραυματική εμπειρία που έζησε με τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της, μοιράζεται μαζί μας άκρως προσωπικές πληροφορίες και μας αποκαλύπτει τα επαγγελματικά της σχέδια. 

Γιώργος Λιάγκας, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Αφροδίτη Γραμμέλη και Νικολέττα Ράλλη δείχνουν βιντεάκια, κάνουν σκετς και μας τρελαίνουν με τα «νούμερά» τους.

 

Και φυσικά στην ειδική ενότητα, «Late Night χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναλαμβάνει και πάλι δράση! Συνομιλεί με τον Πέτρο Κωστόπουλο και σχολιάζουν με χιουμοριστικό τρόπο τη συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα. Η συνέχεια είναι άκρως απολαυστική!

Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα: Συντονιζόμαστε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στις 24.00, στον ΑΝΤ1!