X

Ο Τύπος της Τετάρτης

Τρομοκρατία, ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και η υπόθεση Σαουδική Αραβία μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η μεγάλη αντιτρομοκρατική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας, η έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, καθώς και η υπόθεση Σαουδική Αραβία είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Έμπρακτη στήριξη στους πληγέντες – ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ----Ο «Μεγάλος Αδελφός» στα χέρια μας----Επικοινωνιακή διαχείριση του φιάσκου στη Βουλή από τη ΝΔ. – Απαντήσεις από τον Μητσοτάκη για τον Σφακιανάκη ζητάει η κυβέρνηση – Συζήτηση για ανάκληση της συμφωνίας για τα όπλα με τη Σαουδική Αραβία στην Επιτροπή της Βουλής.----ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ – Ο Άδωνης προσελάμβανε, το ΚΕΕΛΠΝΟ πλήρωνε----Στον εισαγγελέα οι εννέα Τούρκοι – ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ----ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ – Μόνιμη Επιτροπή για τη φοροαπαφυγή----ΟΟΣΑ: Ανάπτυξη και μείωση ανεργίας----ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ – «Κίνημα Αλλαγής» …βλέπει ΠΑΣΟΚ.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Εξαρθρώθηκε πυρήνας τουρκικής οργάνωσης – Συλλήψεις λίγο πριν από την επίσκεψη του Ρετζέπ Ερντογάν στην Αθήνα----Συλλήψεις βουλευτών του Γκρούεφσκι----Στα γερμανικά αεροδρόμια οι 4 Έλληνες αστυνομικοί----Σκέψεις για ανάκληση συμφωνίας με τη Σ. Αραβία----Στο σφυρί τα πρώτα ακίνητα----Προσέγγιση με θεσμούς, μέτωπο με ΓΕΝΟΠ – Για τις μονάδες της ΔΕΗ----Οι δύο πληγές του τουρισμού---Το καταστροφικό αποτύπωμα των Δεκεμβριανών.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ – Συμβόλαιο εκτέλεσης παλιών και νέων αντιλαϊκών μέτρων----ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ – Πρόταση να καταργηθεί η σύμβαση κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή----ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ – Σφίγγει ο κλοιός γύρω από το σπίτι της λαϊκής οικογένειας----ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – Η ελληνική κυβέρνηση να αναγνωρίσει άμεσα Παλαιστινιακό κράτος.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΣΧΕΔΙΟ αποστασίας ΜΕ ΕΞΑΓΟΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ – Κινήσεις και «φλερτ» από συγκεκριμένα συμφέροντα με στόχο να πέσει η κυβέρνηση----ΚΑΙ ΒΟΜΒΕΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΤΩΝ MEDIA: «Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ…»----Εξώδικο από τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι: «Δεν γνωρίζω τον Σφακιανάκη»----697.944 αιτήσεις έως χθες για το κοινωνικό μέρισμα! Απορρίφθηκαν ήδη 141.000----ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ (ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ) ΓΙΑ 300.000 ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ----Βάφτισαν  «Κίνημα Αλλαγής» το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ για να σβήσουν τα… ίχνη τους----ΕΝΑΣ ΡΩΣΟΣ ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΖΩΗ----«ΔΩΡΟ» ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Μυστηριώδης σύλληψη Κούρδων εξτρεμιστών που είχαν εκρηκτικά----ΜΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ----Όλες οι εταιρείες: Αυτές είναι οι μάρκες που πουλούσαν το ηλιέλαιο ως… ελαιόλαδο.

ΕΘΝΟΣ: ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΔΟ – Μέτρα κατά της φοροαποφυγής προωθούν ΕΚ και Κομισιόν – Τα νέα στοιχεία επιταχύνουν τη λήψη αποφάσεων – Εντείνονται οι έρευνες για διασυνοριακές απάτες----ΕΞΩΧΩΡΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ – Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, ΤΟ ΓΙΟΤ ΚΑΙ ΟΙ OFFSHORE…_----ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ – Φοβήθηκαν χτύπημα του Ερντογάν στην Αθήνα, Εννέα συλλήψεις Τούρκων σε Ν. Κόσμο και Καλλιθέα---ΥΠΟΘΕΣΗ Σ. ΑΡΑΒΙΑΣ – Ο επίδοξος ενδιάμεσος Τζον Σφακιανάκης----ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ – «Κίνημα Αλλαγής» και στις δημοσκοπήσεις----ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ – «Ένα βράδυ βρήκα τον Τζον Λένον στο κρεβάτι μου».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Κρυφές μειώσεις ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ – ΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2018 400.000 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΕΝΣΤΟΛΟΙ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΕΙ----Ο ΟΟΣΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΗΧΥ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ 1,4%----Έλληνας φοιτητής αποκαλύπτει τα fake news----Ο Δήμος Αθηναίων κάνει έξωση σε 7 οικογένειες από την Κοινωνική Πολυκατοικία----ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΑΒΙΚΟ DEAL – ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΣΙΠΡΑ----Απλήρωτοι 1.200 επικουρικοί γιατροί σε δημόσια νοσοκομεία----ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – Η ΕΛΑΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ 9 ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Σήμερα μια βίλα. Αύριο τι; ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ – Ζητείται ασπίδα προστασίας για τη λαϊκή κατοικία----ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – «ΣΦΙΓΓΑ» ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ Ο ΕΠΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΗΣ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ----ΥΠΟΘΕΣΗ «ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ» - Επανεξάταση της συμφωνίας----Ξεκινούν οι αιτήσεις για το επίδομα – ΘΥΕΛΛΩΔΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ----Νέα δοκιμή βαλλισιτκού πυραύλου – Β. ΚΟΡΕΑ: Ο ΚΙΜ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ----ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 9 ΤΟΥΡΚΟΙ.

ΤΑ ΝΕΑ: Κατασκευάζουν άλλοθι και… ελαφρυντικά – ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΩΣ ΕΞΟΔΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΝΑΛΟ – ΑΝΩΤΑΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΗΓΗ ΣΤΑ «ΝΑ»: «Η συμφωνία έχει παγώσει. Το θέμα είναι σύνθετο. Θα δούμε τι θα κάνουμε…»----ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ-ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ – ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ----ΔΕΗ: ΤΑ ΠΩΛΗΤΗΡΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ  ΜΕΤΩΠΑ – ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΕ ΑΡΚΑΔΙΑ-ΦΛΩΡΙΝΑ----ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ 2018 – ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΩΝ----ΑΝΑΒΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗ ΦΩΤΙΑ Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΙΜ----ΜΙΧΑΕΛ ΣΚΙΜΠΕ – ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΟΛΟΙ.

ESPRESSO: ΤΟ μεγάλο μυστικό ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΩΝ VIPs – Η μυστηριώδης κυρία Κική με τις «θαυματουργές» ικανότητες----Ο  άτυχος φοιτητής στην Κάλυμνο πάλευε μόνος του και αβοήθητος επί 36 ώρες για να κρατηθεί στη ζωή----Κρητικός έχασε το… κοινωνικό μέρισμα λόγω της Ουκρανής ερωμένης του----ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ; Η νύφης της αξέχαστης Πόλυς Πάνου σε καλλιστεία για παντρεμένες----ΣΤΗ ΦΑΚΑ – «Κοντός», «Ψηλός» και «Χοντρός» ρήμαζαν καταστήματα----ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ----Σπαρακτικό  «αντίο» στα δύο αγγελούδια που πήρε μαζί του στον θάνατο ο πατέρας τους----Έβαλε ντετέκτιβ για να παρακολουθεί τον άντρα της και έμεινε κάγκελο με όσα είδε!