X

Μαραθώνιος θέασης Game of Thrones για… γερά νεύρα (βίντεο)

Πόσα σερί επεισόδια μίας από τις κορυφαίες σειρές της εποχής αντέχει κανείς να δει; Κάποιοι – όχι λίγοι – κατάφεραν αρκετά…Το έπαθλο για τον νικητή.

Ant1news

Τέσσερις μέρες ή 71 ώρες κράτησε ο μαραθώνιος προβολής της σειράς Game of Thrones, που έγινε στο Λονδίνο.

Η προβολή ξεκίνησε τη Δευτέρα και τελείωσε την Πέμπτη και οι θεατές είδαν όλα τα επεισόδια και των επτά σεζόν (!) της σειράς.

Μάλιστα στον κεντρικό αυτόν κινηματογράφο της βρετανικής πρωτεύουσας προβλήθηκαν και αποσπάσματα επεισοδίων από την όγδοη σεζόν, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2018 ή το 2019, χωρίς να υπάρχει ακόμα επίσημη ημερομηνία για την πρεμιέρα της.

Η εκδήλωση είχε προωθεί και μέσω των social media και κατάφερε να προσελκύσει και ανθρώπους που δεν είχαν δει ποτέ πριν τη διάσημη σειρά του ΗΒΟ.

Από τους συνολικά 350 θεατές που έφτασαν στον κινηματογράφο, για να παρακολουθήσουν τη μαραθώνια μετάδοση, μόλις επτά κατάφεραν να αντέξουν μέχρι και την τελευταία στιγμή της. Πρόκειται για επτά από τους φανατικούς θαυμαστές της.

«Το κλειδί είναι να μένεις ενυδατωμένος και να κάνεις όσο το δυνατόν περισσότερα διαλείμματα μπορείς», δήλωσε ένας από τους φιναλίστ, προσθέτοντας ότι βέβαια έμεινε άυπνος κατά τη διάρκεια των τεσσάρων αυτών ημερών. «Άξιζε τον κόπο» σχολίασε ο ίδιος λίγο πριν αποχωρήσει από τον κινηματογράφο.

Το έπαθλο του νικητή ήταν η δωρεάν παροχή πίτσας για έναν ολόκληρο χρόνο.

Και οι επτά κύκλοι της σειράς είναι διαθέσιμοι προς το κοινό, όμως η ευκαιρία για την προβολή της είναι κάτι σπάνιο. Έως ανύπαρκτο. Το πώς επιλέχθηκε ο ένας από τους επτά νικητές δεν έχει διευκρινιστεί.