X

Νέα πράξη στο θρίλερ με τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο

Η απόφαση του Εισαγγελέα Εφετών θα φέρει νέα ανατροπή στην υπόθεση. Τι είχε δείξει η πρώτη νεκροψία. Τι είχε ζητήσει η οικογένειά του.

Ant1news

Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση του τραγικού θανάτου του φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο, η σορός του οποίου εντοπίστηκε σε βραχώδη περιοχή του νησιού έξι ημέρες από την ημέρα της εξαφάνισής του.

Ο ιατροδικαστής Πάνος Κοτρέτσος, που διενήργησε την πρώτη νεκροψία στην σορό του άτυχου νεαρού αμέσως μετά τον εντοπισμό της, κατέληξε στο συμπέρασμα, σύμφωνα με τα σχετικά ευρήματα, ότι ο θάνατος του Νίκου Χατζηπαύλου προήλθε από τα χτυπήματα που προκλήθηκαν στο σώμα του μετά την πτώση του σε συνδυασμό με το σοκ και την εξάντληση. Μάλιστα, ο κ. Κοτρέτσος είχε αναφέρει ότι είναι πιθανόν ο φοιτητής να πέθανε 36 ώρες μετά την πτώση του.   

Η οικογένεια του φοιτητή είχε ζητήσει να διενεργηθεί νεκροψία από τον ιατροδικαστή κύριο Φίλιππο Κουτσάφτη, το οποίο όμως είχε απορριφθεί από τον Εισαγγελέα.

Ωστόσο, ακολούθησε η απόφαση του Εισαγγελέα Εφετών να διατάξει νέα νεκροψία. Μάλιστα, δεν αποκλείεται κατά την νέα νεκροψία που θα διενεργηθεί στην Αθήνα να είναι παρών και ο κ. Κουτσάφτης.