X

Εξώδικο Σπυράκη στον Καμμένο για ανάρτηση του στο Twitter

Η αναφορά και η φωτογραφία που «σήκωσε» ο Υπ. Εθνικής Άμυνας, προκαλώντας την οξεία αντίδραση της Εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ.

Ant1news

Ακόμη ένα …παράπλευρο επεισόδιο της κόντρας που σοβεί μεταξύ Κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, αναφορικά με την πώληση πολεμικού υλικού στν Σαουδική Αραβία, τα «πλαστά έγγραφα» και τον ρόλο του «μεσάζοντα», εκτυλίσσεται ανάμεσα στην Εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Αιτία για την νέα αντιπαράθεση αποτέλεσε η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου στο Twitter μιας φωτογραφίας από τα παλιά, στην οποία εικονίζεται η Μαρία Σπυράκη δίπλα στον Άκη Τσοχατζόπουλο, με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας να γράφει:

«Τα χρόνια που έχω την πολιτική ευθύνη του ΥΕΘΑ δεν έχει πουληθεί ούτε σφαίρα πουθενά όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ αν η συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου-Κούλη ψάχνει όπλα στη Συρία να ρωτήσει τα αφεντικά που την πληρώνουν από τα μαύρα και τα αρπάζουν διαχρονικά από τον Ελληνικό Λαό​».

 

Άμεση ήταν η απάντηση από την Ευρωβουλευτή και Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, η οποία στέλνει εξώδικο προς τον Υπ. Εθνικής Άμυνας.

Όπως δήλωσε η Μαρία Σπυράκη, «οι νέες χυδαιότητες του Πάνου Καμμένου δεν θα μείνουν αυτή τη φορά αναπάντητες, ακόμη κι αν ισχυριστεί ότι τις έγραψε κάποιος συγγενής του. Αύριο το πρωί στο γραφείο του θα τον υποδεχθεί ένα εξώδικο και αν δεν ανακαλέσει αμέσως ζητώντας δημοσίως συγγνώμη, η επόμενη συνάντησή μας θα είναι στα αστικά δικαστήρια στα οποία έχει συνηθίσει πλέον να πληρώνει αγωγές».