X

Όταν ο Ζαν Πολ Γκοτιέ… συνάντησε την Δέσποινα Βανδή στο “Mamma Mia” (φωτό)

Ο διάσημος Γάλλος σχεδιαστής απόλαυσε την ελληνική εκδοχή του δημοφιλέστερου μιούζικαλ όλων των εποχών.

Ant1news

Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ, έχει εκφράσει αρκετές φορές την αγάπη του προς την Ελλάδα, την οποία φροντίζει να επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί. Αυτή τη φορά, ο σκοπός του ταξιδιού του ήταν η παρουσίαση της collection του στο Μουσείο Μπενάκη. Η επίδειξη η οποία έγινε την περασμένη Τρίτη, είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος.

Το βράδυ του Σαββάτου φιλέλληνας Γάλλος σχεδιαστής επέλεξε να απολαύσει την παράσταση «Mamma Mia», στο θέατρο Ακροπόλ. Ο ίδιος, αφού παρακολούθησε τη  Δέσποινα Βανδή και τους υπόλοιπους καταξιωμένους ηθοποιούς, στο τέλος συνάντησε μερικούς από τους πρωταγωνιστές με τους οποίους και φωτογραφήθηκε.

Η Δέσποινα Βανδή ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τις φωτογραφίες. Συγκεκριμένα η ερμηνεύτρια φορούσε μια μπλούζα με την επιγραφή «Το στυλ μου είναι καλύτερο από το δικό σου» και στη λεζάντα της μίας φωτογραφίας έγραψε: «Όχι Jean Paul! Αυτό που γράφει η μπλούζα μου δεν ισχύει για σένα!!! Εσύ είσαι μοναδικός και αξεπέραστος», κάνοντας χιούμορ.

Δείτε τις φωτογραφίες στο fthis.gr