X

Ο Τύπος της Τετάρτης

Η μαύρη επέτειος για την δολοφονία Γρηγορόπουλου, η επίσκεψη Ερντογάν και το ράλι των ελληνικών ομολόγων μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για επέτειο Γρηγορόπουλου και επίσκεψη Ερντογάν και η μείωση των ελληνικών ομολόγων είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Χ.Α.: Σχολή δολοφόνων – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΙ ΔΙΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΜΑΡΤΥΡΑ – ΚΑΤΑΘΕΣΗ-ΣΟΚ:ΤΙ ΕΙΔΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ----ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: Μείωση φορολογίας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις----Πρώτη φορά κάτω από 5% τα ομόλογα – ΑΠΟ ΤΟ 2008----Μαύρη λίστα για φοροπαραδείσους – ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.----Συναγερμός για την Ιερουσαλήμ----Μνήμη Αλέξη Γρηγορόπουλου – ΕΝΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ----ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ: Καμία συρρίκνωση του δικαιώματος της απεργίας----Όλα τα θέματα στη συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν – ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Ξεχάστε την  καθαρή έξοδο» - Μήνυμα των θεσμών, που αποκλείουν ανατροπή των μέτρων μετά το πρόγραμμα----Επιμένει ο Τραμπ για την Ιερουσαλήμ----Οι αντιδράσεις προκάλεσαν προσωρινή αναδίπλωση – Τροπολογία για τις απεργίες----Προσλήψεις με άρωμα εκλογών – Συμβασιούχοι για 18 μήνες----Έφυγαν μόνο με υποσχέσεις – ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ----Πολλαπλές πιέσεις για το νέο ΑΕΙ – Της Δυτικής Αττικής----Η τήξη των πάγων ανάβει φωτιές στην Καλιφόρνια.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ – Κάτω τα ξερά σας από το δικαίωμα στην απεργία – Ο Δ. Κουτσούμπας στη Βουλή: Λογαριάζεται χωρίς τον ξενοδόχο. Σιγή νεκροταφείου δεν πρόκειται να υπάρξει. Υπάρχει το ΚΚΕ, υπάρχει ταξικό κίνημα και δεν θα σας αφήσει σε χλωρό κλαρί----ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ – Σήμερα η εκδήλωση για την απάντηση της εργατικής τάξης στη στρατηγική του κεφαλαίου----ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΦΟΡΕΙΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – Συγκέντρωση ενάντια στην «αναπτυξιακή» φιέστα της κυβέρνησης----ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ – «Λάδι στη φωτιά» ρίχνουν τα σχέδια των ΗΠΑ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΟΜΗΡΟΙ του ΚΚΕ και του Φίλη – Μέγα φιάσκο του ΣΥΡΙΖΑ που πήρε πίσω (άρον άρον) τη ρύθμιση για τις απεργίες – ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ----Το «παγωμένο» φιλί Κυριάκου-Ντόρας έπειτα από το μπλόκο----Απίστευτα κόλπα στις αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα από τους «απελπισμένους»----ΟΡΓΙΟ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ – ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥ 2018----Οι τράπεζες διέγραψαν δάνεια 8,2 δις ευρώ! Αποφάσεις για «κούρεμα» ακόμα και σε οφειλές ιδιωτών----ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ----ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ----ΠΙΚΡΟ ΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ----Έφοδοι σε σπίτια που νοικιάζονται μέσω Airbnb----Ιδού οι… εταίροι μας! Εξευτελιστικοί έλεγχοι στους Έλληνες και στο αεροδρόμιο Βρυξελλών.

ΕΘΝΟΣ: ΟΙ 200 ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – Τούρκοι κομάντος στην Αθήνα για την ασφάλειά του – ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ Η ΕΛ.ΑΣ.----ΤΟ «ΑΜΑΡΤΗΜΑ» ΤΗΣ ΜΠΟΦΙΛΟΥ----Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ – ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ----ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – Η Ελλάδα ξανά στο ραντάρ των διεθνών αγορών----ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΕΠΙ – Ένα μνημόνιο με πολλές «γκρίζες» ζώνες----ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ – Όταν το ΠΑΜΕ αιφνιδίασε την Αστυνομία----ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΙ – Από 100 χώρες καταλήξαμε σε μόλις…17----9 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ – Η μαύρη επέτειος από τη δολοφονία και τα παιδιά του οργισμένου Δεκέμβρη----ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 0-2 – Αρνητικό ρεκόρ στο Τσάμπιονς Λιγκ και «λίφτινγκ» στο Λιμάνι.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Κρυφό «ψαλίδι» στα αναδρομικά συνταξιούχων! ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΜΕΣΩ ΔΙΠΛΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ----ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΤΗΝ «ΚΑΘΑΡΗ ΕΞΟΔΟ» ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ----Δεν απεργούν τα… ΜΑΤ στο Μαξίμου – ΒΕΡΤΙΓΚΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – Η ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΑΠΕΣΥΡΕ ΠΡΟΣΩΩΡΙΝΑ ΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ----ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΚΩΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ» - ΘΕΡΜΟ ΚΛΙΜΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΑ ΜΟΝΟΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ----Δίκη Χ.Α.: «Μας μάθαιναν να σφάζουμε σαν αρνιά»----ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ 6% Η ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΣΕ 32 ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΛΟΓΩ ΦΠΑ – ΑΠΟ 1ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Αναβολή λόγω αντιδράσεων – Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΤΕΘΕΙ – ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ---ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΙ: ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ Η Ε.Ε.----Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – Με το βλέμμα προς τη Δύση----ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ – Με ρεκόρ προς την «καθαρή έξοδο»----ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ – Αγώνας δρόμου για να λυθούν τα προβλήματα και να αρθούν οι αδικίες----ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ – Απόφαση-φωτιά----Απόλυση εγκύου – ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ----Ξεσηκώνει ακόμα ο «Κόκκινος Στρατός» - ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΛΕΞΑΝΤΡΟΦ ΣΤΟ ΣΕΦ----«Κόκκινη κάρτα» στη Ρωσία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΤΑ ΝΕΑ: Εφιάλτης στον δρόμο με τις… αυταπάτες – ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ – Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συγκινούνται με τη «μάχη του πεζοδρομίου» που ξεκίνησε δυναμικά το ΚΚΕ----ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – Η ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ----ΤΡΑΜΠ – Ο ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ----ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ----ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 0-02 – ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ.

ESPRESSO: ΘΑ ΠΑΡΩ μαζί μου το μυστικό ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ – Εξομολόγηση ψυχής του Γιώργου Λιάνη για τον «Άτλαντα» του λαϊκού τραγουδιού----Απατεώνας «γαμπρός» είχε βάλει στο μάτι τις χήρες της Θεσσαλίας----Η Μυρτώ της Πάρου 12ος παίκτης της ΑΕΚ----Η Χρονοπούλου μπήκε στη μηχανή του χρόνου----Συνελήφθη για απάτη γνωστή κοσμικογράφος των Αθηνών----Το μέγεθος στο σεξ δεν μετράει----Η ΙΡΙΝΑ ΣΑΪΚ ΜΟΙΡΑΣΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ! ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤΟ.