X

ΝΔ: ακόμη πιο έκθετος ο Καμμένος

«Βολές» και στον Πρωθυπουργό για «κάλυψη του συναρχηγού του» εξαπολύει η ΝΔ, μετά την απόφαση της Επιτροπής Εξοπλισμών της Βουλής.

Ant1news

Μετά την ανάκληση της θετικής γνώμης για την πώληση πολεμικού υλικού στην Σαουδική Αραβία, στην οποία προχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής η Επιτροπή Εξοπλισμών της Βουλής η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι «μετά τη σημερινή απόφαση της Επιτροπής Εξοπλισμών της Βουλής ο κ. Πάνος Καμμένος είναι ακόμη πιο εκτεθειμένος».

Όπως τονίζει στη σχετική της ανακοίνωση η ΝΔ, «για πρώτη φορά η Επιτροπή Εξοπλισμών ακυρώνει μια γνωμοδότησή της αναγνωρίζοντας έτσι την ύπαρξη σκανδάλου στην υπόθεση πώλησης όπλων μέσω του μεσάζοντα-λαθρέμπορου Β. Παπαδόπουλου στη Σαουδική Αραβία.  

Βαρύτατα εκτεθειμένος είναι και ο κ. Τσίπρας που εξακολουθεί να καλύπτει τον συναρχηγό του, ο οποίος έφτασε στο σημείο να υποβάλλει ακόμη και πλαστά έγγραφα στην βουλή σε μια απεγνωσμένη προσπάθειά του να συγκαλύψει τη σκοτεινή υπόθεση στην οποία πρωταγωνιστεί».

Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει στη συνέχεια ότι «την απόπειρα συγκάλυψης του σκανδάλου φανερώνει και η σημερινή επιλογή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ να αναιρέσουν την προηγούμενη απόφασή τους, η οποία, όπως παραδέχθηκε ακόμη και ο κ. Φίλης, εκθέτει την Κυβέρνηση ηθικά και πολιτικά.  

Η Νέα Δημοκρατία δεν θα νομιμοποιήσει τη διαδικασία συγκάλυψης και θέτει συγκεκριμένα ερωτήματα που θέλει δεν θέλει η Κυβέρνηση θα απαντηθούν.

Πόσο μάλλον όταν ακόμη και η κυβερνητική πλειοψηφία εισηγούμενη την ακύρωση της συμφωνίας, αναγνωρίζει πλέον και τυπικά ότι η Ελλάδα έχασε 66 εκ. ευρώ εξαιτίας της επιμονής του Υπουργού Άμυνας κ. Καμμένου να χρησιμοποιήσει ως μεσάζοντα τον κ. Παπαδόπουλο».