X

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στηρίζει την καμπάνια “ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ” της Έλενας Ράπτη

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στηρίζει την καμπάνια για τον τερματισμός της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης συμμετέχοντας στο “Μυστικό της Νίκης ΙΙ - Η περιπέτεια του Βίκτωρα”.

Ant1news

Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, ξεκίνησε την παραγωγή της δεύτερης ιστορίας κινουμένων σχεδίων, με τίτλο «Το Μυστικό της Νίκης ΙΙ - Η περιπέτεια του Βίκτωρα», με πρωταγωνιστή ένα αγόρι του Δημοτικού που δέχεται σεξουαλική παρενόχληση από ένα 16χρονο αγόρι.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στηρίζει την καμπάνια ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ συμμετέχοντας στην ιστορία κινουμένων σχεδίων «Το Μυστικό της Νίκης ΙΙ - Η περιπέτεια του Βίκτωρα». Με την ιδιαίτερη φωνή του υποδύεται ένα 16χρονο αγόρι, με στόχο να αποκαλύψει τις τεχνικές που επιλέγει ο δράστης προκειμένου να παρενοχλήσει ένα παιδί. Με αυτό τον τρόπο τα παιδιά θα είναι υποψιασμένα, ώστε να είναι σε θέση να αποφύγουν μια κατάσταση που θα μπορούσε να απειλήσει την ασφάλειά τους. Τον ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή του στην προστασία των παιδιών.

Ο Λούκας Γιώρκας - καλλιτέχνης, έγραψε το σενάριο, τους στίχους και τη μουσική στο «Μυστικό της Νίκης» και στο «Μυστικό της Νίκης ΙΙ – Η περιπέτεια του Βίκτωρα». Επιπλέον ανέλαβε την επιμέλεια παραγωγής και των δύο ιστοριών.