X

Το μήνυμα του Άγιου Βασίλη στα παιδιά όλου του κόσμου (βίντεο)

Ξέκλεψε λίγο από το χρόνο του και παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του, ο Άγιος των Χριστουγέννων, βρήκε την ευκαιρία να απευθυνθεί σε όλα τα παιδιά του κόσμου.

Ant1news

Όπως κάθε χρόνο αυτήν την περίοδο, έτσι και φέτος, ο Άγιος Βασίλης και οι βοηθοί του έχουν υπερβολικό φόρτο εργασίας, εκεί στο χωριό τους στον Αρκτικό Κύκλο.

Σχεδόν 160.000 άνθρωποι από όλο τον κόσμο τους επισκέπτονται, χώρια τα εκατομμύρια γράμματα που λαμβάνουν από τα παιδιά του κόσμου, τα οποία θα πρέπει να διαβάσουν, για να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους.

Οι επισκέπτες από την Ασία κρατούν φέτος τα σκήπτρα στη λίστα όλων αυτών που φτάνουν εκεί για να δουν τον Άγιο των Χριστουγέννων, προτού πάρει τους ταράνδους του και αποχωρήσει για τις…καμινάδες του κόσμου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σχεδόν τα γράμματα που έφτασαν στον Άγιο, με την ειδική σφραγίδα, πάνω από τα μισά ήταν από την Κίνα και ακολουθούσαν αυτά από την Πολωνία και την Ιταλία.

Μέσα σε αυτό το φορτωμένο του πρόγραμμα, όμως, ο Άγιος, βρήκε χρόνο για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλα τα παιδιά του κόσμου:

«Εύχομαι να μπορέσετε όλοι να περάσετε τα Χριστούγεννα μαζί με τις οικογένειές σας και τους αγαπημένους σας ανθρώπους, να μοιραστείτε όλοι την συμπόνια και την αγάπη των Χριστουγέννων», είπε καθισμένος στην πολυθρόνα του και κατέληξε ευχόμενος «Καλά Χριστούγεννα και μία πολύ πολύ ευτυχισμένη Νέα Χρονιά».