X

Late Night: ποιοι καλεσμένοι κάνουν συγκλονιστικές αποκαλύψεις στον Γιώργο Λιάγκα

Ποια «καυτή» τραγουδίστρια μιλάει για τον σύντροφο της και το «μυστήριο» με την καταγωγή της. «Πρόεδρος ΠΑΕ» αποκαλύπτει το πρόβλημα του με την αγοραφοβία και τη δημοσιότητα.

Ant1news

Άκρως συναρπαστικό προβλέπεται και το αποψινό ραντεβού του Γιώργου Λιάγκα με τους τηλεθεατές, τα μεσάνυχτα ακριβώς με καλεσμένους που έχουν ιδιαίτερη αποκαλυπτική διάθεση.

Η Ελένη Φουρέιρα μιλά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία, πως φαντάζεται το μέλλον της μαζί του καθώς και για το αν θα τον ακολουθούσε στο εξωτερικό. Παίρνει θέση στο ζήτημα της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια και αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως την αντιμετώπιζε η μητέρα της, όσο καιρό δεν παραδεχόταν ότι είναι από την Αλβανία.

Τη σκυτάλη…. παίρνει ο γνωστός ηθοποιός, Τάκης Σπυριδάκης, που τον αγαπήσαμε όχι μόνο για τους ρόλους που έχει ερμηνεύσει, αλλά και για την παρουσία του στην αξεπέραστη διαφήμιση στην οποία υποδυόταν τον Πρόεδρο ΠΑΕ.

Παραδέχεται ότι πάσχει από αγοραφοβία και δεν τα πάει καλά με τη δημοσιότητα. Κάνει μία βαθιά εξομολόγηση στον Γιώργο για το πρόβλημα υγείας του  και μιλά για τι 54 εφιαλτικές μέρες που πέρασε στο νοσοκομείο καθώς και για το πόσο του στάθηκε τότε ο αγαπημένος ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος.