X

Νέο “ξέσπασμα” Πολάκη κατά ΝΔ, Αμβρόσιου και …χάκερ

«Δε μου χρειάζεται η συγχώρεσή σου», είπε στον Μητροπολίτη. “Βολές” κατά της ΝΔ και του χάκερ που - όπως είπε - υπέκλεψε τον λογαριασμό του στο Facebook.

Ant1news

«Η χώρα θα βγει από την κρίση και θα είναι ντάλα καλοκαίρι, Αύγουστος μήνας», είπε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και αναφερόμενος στη συμφωνία του 2015, τόνισε ότι η Κυβέρνηση δεν “προσκύνησε”, αλλά υπέγραψε έναν αξιοπρεπή συμβιβασμό για να βγάλει τη χώρα από την κρίση που οι προηγούμενες Κυβερνήσεις δημιούργησαν και από την «διαπλοκή που βυσσοδόμησε για 30 χρόνια».

Εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2019 θα αναδείξουν και πάλι στην κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ και απευθυνόμενος στη ΝΔ, είπε: «Μην τρέφετε όνειρα θερινής νυκτός ότι θα επιστρέψετε».

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, όπου κοινοποίησε το βίντεο της ομιλίας του στη Βουλή, ο κ. Πολάκης σχολίασε: «Η ομιλία μου πριν λίγο στην Ολομέλεια της Βουλής για τον προϋπολογισμό. Με στοιχεία, νούμερα και αποτελέσματα... Εσείς κλάψτε για “καταστροφή και αριστερή παρένθεση”.

 

«Κάποιο τσογλάνι έχει χακάρει τον λογαριασμό μου»

Θύμα χάκερ υποστήριξε ότι έπεσε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας. «Κάποιο τσογλάνι έχει χακάρει τον λογαριασμό μου και ανεβάζει δημοσιεύσεις στο όνομα μου», έγραψε χθες.

Το πρόβλημα, όμως, φαίνεται ότι διορθώθηκε καθώς οι αναρτήσεις του κ. Πολάκη συνεχίστηκαν.

Στα “χαρακώματα” με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο

Ρίχνοντας “λάδι στη φωτιά” της αντιπαράθεσής του με τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, Αμβρόσιο, ο Παύλος Πολάκης έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook: «Δεν μου χρειάζεται ούτε η προσευχή σου, ούτε η συγχώρεση σου γιατί τη χριστιανική σου αγάπη την έδειξες σε αυτά που λες για τους πρόσφυγες στην απάντηση σου σε μένα...»

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, μέσω του προσωπικού του ιστολογίου, είχε χαρακτηρίσει τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας «μάγκα», «αγράμματο» και «αστοιχείωτο», ενώ αναφερόμενος στην κατάσταση στα νοσοκομεία έγραψε μεταξύ άλλων: «Ρίξτε μια ματιά στα Κρατικά Νοσοκομεία, των οποίων Υμείς έχετε την ευθύνη! Δεν έχουν ούτε γάζες για τους Έλληνες νοσηλευόμενους! Ενώ την ίδια ώρα οι Μετανάστες έχουν απόλυτη προτεραιότητα στις νοσηλευτικές παροχές! Οι Έλληνες Πολίτες πεινούν και υποφέρουν!»