X

Μαφιόζικη επίθεση σε ψυχίατρο της Κρήτης (φωτο)

Επίθεση με πυροβολισμούς στο κέντρο του Ηρακλείου και έξω από το ιατρείο του δέχθηκε ο γιατρός. Προσήχθη η πρώην σύζυγός του.

Ant1news

Στο κέντρο του Ηρακλείου έγινε η επίθεση με πυροβολισμούς κατά γνωστού ψυχιάτρου της περιοχής, ο οποίος μόλις είχε βγει από το ιατρείο του και κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες προσήχθη η πρώην σύζυγος του ψυχίατρου, καθώς ο ίδιος την κατονόμασε ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης εναντίον του. 

Ο 50χρονος δέχθηκε τους πυροβολισμούς ενώ πήγαινε στο τζιπ του, όμως δεν έχασε την ψυχραιμία του και μπήκε στο όχημά του. Ο ένας εκ των δραστών εκείνη τη στιγμή πήγε από τη δεξιά πλευρά του τζιπ και με λοστό έσπασε το τζάμι, με αποτέλεσμα τα θραύσματα να τραυματίσουν τον γιατρό στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια οι δράστες, που ήταν τουλάχιστον τρεις, χτύπησαν με λοστούς το αυτοκίνητο και από τις δύο πλευρές του Δημήτρη Στριμπάκου.

Οι δράστες έριξαν τουλάχιστον δύο σφαίρες, οι οποίες βρήκαν στο παραμπρίζ του αυτοκινήτου, χωρίς όμως να τον τραυματίσουν κι εκείνος έβαλε μπρος και αποχώρησε, κατευθυνόμενος προς κοντινό φαρμακείο.

Εκεί, όπως περιέγραψε και ο φαρμακοποιός στο Καλημέρα Ελλάδα, μπήκε αιμόφυρτος, αλλά χωρίς να ξέρει πού έχει χτυπήσει και ζήτησε βοήθεια.

«Παιδιά βοήθεια μου έχουν επιτεθεί!», είπε μπαίνοντας μέσα, σύμφωνα με το neakriti.gr, και ζήτησε να κληθεί η αστυνομία, σημειώνοντας πως ξέρει ποιοι του επιτέθηκαν και ότι είχε από καιρό ενημερώσει τον εισαγγελέα.

 

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες.

 

 

Οι δράστες διέφυγαν και η Ασφάλεια ανέλαβε τις έρευνες, ενώ η Αστυνομία θεωρεί ότι, η κίνηση των δραστών έγινε με ανθρωποκτόνο πρόθεση, αφού οι σφαίρες βρέθηκαν πάνω στο όχημα, όμως ο ψυχίατρος σώθηκε χάρη στην ψύχραιμη αντίδρασή του.