X

Αντιεξουσιαστές επιχείρησαν να καταλάβουν το κτήριο της ΓΣΕΕ

Πως "μπλόκαρε" η είσοδός τους στο κτήριο της ΓΣΕΕ. Τι λένε συνδικαλιστές που ήταν παρόντες.

Ant1news

Κατάληψη στο κτήριο της ΓΣΕΕ προσπάθησαν να κάνουν αντιεξουσιαστές, πιθανόν μέλη του Ρουβίκωνα, όπως υποστηρίζουν οι συνδικαλιστές που ήταν παρόντες.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αντιεξουσιαστές προσπάθησαν να περάσουν μαζί με άλλο άτομο που έμπαινε εκείνη την ώρα στο κτήριο, αλλά «έπεσαν» στον αλεξίσφαιρο προθάλαμο της εισόδου τον οποίο δε μπόρεσαν να παρακάμψουν και έφυγαν άκαρποι.  

Το κτήριο της ΓΣΕΕ είχε γίνει στόχος κατάληψης και στο παρελθόν από ομάδα αντιεξιουσιαστών που είχε προκαλέσει υλικές ζημιές στον χώρο.  

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει τη σημερινή επιχείρηση κατάληψης του κτιρίου της, από ομάδα αντιεξουσιαστών και σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι «τέτοιου είδους ενέργειες είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να έχουν τα αποτελέσματα που κάποιοι ευελπιστούν. Τα συνδικάτα ούτε εκφοβίζονται ούτε φιμώνονται και θα συνεχίσουν τον αγώνα τους εκπροσωπώντας τους εργαζόμενους, οι οποίοι δίνουν καθημερινά τη δική τους σκληρή μάχη για την επιβίωση». 

«Ο δρόμος των καταλήψεων είναι αδιέξοδος για όσους τον ακολουθούν, αφού αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις που στοχεύουν ευθέως στο δικαίωμα του συνδικαλίζεσθαι και της ελεύθερης συμμετοχής στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας, θα βρίσκουν πάντα απέναντι τους την συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων και των δημοκρατικών πολιτών», τονίζει ακόμα η ΓΣΕΕ.