X

Έκκληση βοήθειας για την μικρή Κλεοπάτρα

Η οικογένεια της ζητά την βοήθεια όλων μας για να μπορέσει να μεταβεί σε εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού για θεραπεία.

Ant1news

Ο ΑΝΤ1, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Κάθε Παιδί, μία Αγκαλιά», στηρίζει τον αγώνα της Μικρής Κλεοπάτρας.

Η εξάχρονη Κλεοπάτρα Καμπακάκη διαγνώστηκε με χονδροβλαστικό οστεοσάρκωμα στο μυελό της αριστερής κνήμης το Νοέμβριο του 2017. Ξεκίνησε λοιπόν το δικό της δύσκολο αγώνα ενάντια στον καρκίνο, με χημειοθεραπείες, χειρουργεία και όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ωστόσο, λόγω της επιθετικότητας και της σπανιότητας του είδους του συγκεκριμένου όγκου, κρίνεται απαραίτητη η μετάβαση του παιδιού σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό άμεσα, προκειμένου να δοθεί η βέλτιστη επιστημονικά διαθέσιμη χειρουργική αντιμετώπιση που απαιτείται στο πρόβλημα υγείας της, με εξασφαλισμένη εμπειρία και αποτελεσματικότητα.

Η οικογένεια ευχαριστεί ολόψυχα εκ των προτέρων και πιστεύει ότι η αλληλεγγύη και η εγκάρδια υποστήριξη του καθένα θα χαρίσουν ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μέλλον στη μικρή Κλεοπάτρα!

Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να βοηθήσετε την Κλεοπάτρα