X

“Το έκανα για πλάκα” λέει ο “δράκος” των Αμπελοκήπων

Σοκάρει ο κυνισμός του 25χρονου που συνελήφθη για επιθέσεις σε γυναίκες. Τα κολάν και τα τακούνια ήταν το "φετίχ" του. Πως τον συνέλαβε η αστυνομία.

Ant1news

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο «δράκος» των Αμπελοκήπων, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε πραγματοποιήσει τουλάχιστον επτά επιθέσεις σε νεαρές γυναίκες, στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος «δράκος» ακολουθούσε τις γυναίκες-θύματα του και την κατάλληλη στιγμή τις έπιανε από το λαιμό για να τις αιφνιδιάσει και στην συνέχεια τις έριχνε στο πεζοδρόμιο, τους κατέβαζε το κολάν και τους έσκιζε το εσώρουχο προκειμένου να τις θωπεύσει.

Το τελευταίο διάστημα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δέχονταν απανωτές καταγγελίες από νεαρές γυναίκες, οι οποίες είχαν δεχθεί την επίθεση του 25χρονου. Σε όλες τις περιπτώσεις το κοινό στοιχείο ήταν το γεγονός πως τα θύματα φορούσαν κολάν και τακούνια.

Άμεσα οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες σε οδούς των Αμπελοκήπων και συγκεκριμένα στην Φειδιππίδου και στους πέριξ δρόμους, για βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο ενδεχομένως απεικονίζεται ο «δράκος».

Τελικά κατάφεραν να εντοπίσουν βιντεοληπτικό υλικό με τον δράστη ενώ είχαν και καθαρές περιγραφές από τα θύματά του. Έτσι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής έριξαν «δόλωμα» στην περιοχή μια αστυνομικό, η οποία φορούσε κολάν και ψηλοτάκουνα. Ωστόσο, τον συνέλαβαν ακριβώς την στιγμή που επιχείρησε να επιτεθεί σε βάρος μίας κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης που δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, κατά την ανάκριση και όταν τον ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί το έκανε αυτό, εκείνος απάντησε εντελώς κυνικά πως το έκανε …«για πλάκα»!