X

Πήγε να πηδήξει τις μπάρες του μετρό και πιάστηκε το πέος του! (βίντεο)

Αγωνιώδεις προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό του μορίου ενός άνδρα από τις μπάρες του μετρό. «Πλήρωσε» ακριβά την απερισκεψία του.

Ant1news

Ακριβά «πλήρωσε» τη διάθεσή του να περάσει στο μετρό χωρίς να πληρώσει το απαραίτητο εισιτήριο ένας άνδρας στο Λονδίνο.

Ο άνδρας σκέφτηκε να πηδήξει πάνω από τις μπάρες, οι οποίες ανοίγουν μόνο με το εισιτήριο, όμως είχε άσχημη κατάληξη, καθώς το πέος του μαγκώθηκε στις μπάρες!

Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά Μέσα, το περιστατικό έγινε στο σταθμό του Govent Garden και μάλιστα σε ώρα αιχμής, δηλαδή ο σταθμός ήταν γεμάτος με κόσμο.

Αυτό είχε διττό αποτέλεσμα, από τη μία ήταν πολλοί εκείνοι που ακούγοντάς τον να βογκά έσπευσαν να τον βοηθήσουν, από την άλλη, πολλοί από τους αυτόπτες μάρτυρες τράβηξαν βίντεο από την επιχείρηση… διάσωσης.

Ο..καημένος παρέμεινε αρκετή ώρα μαγκωμένος στο σημείο αρκετή ώρα, κατά την οποία μαζεύονταν όλο και περισσότερος κόσμος, που μάταια προσπαθούσε να τον βοηθήσει, ενώ εκείνος σφάδαζε από τους πόνους.

Εν τέλει, ένας αστυνομικός ήταν εκείνος που τον έσωσε, τραβώντας τον μακριά από το πλήθος για να τον επιπλήξει, όπως φαίνεται από το ύφος του στο βίντεο, στο οποίο πάντως φαίνεται πως γλίτωσε το πρόστιμο.