X

Έψαλλαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Προκόπη Παυλόπουλο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μοίρασε ευχές και γούρια, ενώ τόνισε πως η Ελλάδα δεν κάμπτεται από δυσχέρειες.

Ant1news

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, άκουσε τα κάλαντα πρώτα από τους άνδρες της Προεδρικής Φρουράς και ακολούθως έστειλε τις ευχές του μαζί με ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας για τη νέα χρονιά.

«Η Ελλάδα δεν κάμπτεται από δυσχέρειες. Ο ελληνικός λαός ξέρει να βλέπει μπροστά, αρκεί να είμαστε όλοι ενωμένοι και αποφασισμένοι», είπε ο κ. Παυλόπουλος.

Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων, η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, ο Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος, η Παιδική Νεανική Χορωδία της Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτης “Αγγέλων Φωνές”, η Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής “Εν Ωδαίς”, η Χορωδία του Ιδρύματος “Η Θεοτόκος”, Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του 6ου Γυμνασίου Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, ο Σύνδεσμος Αιτωλοακαρνάνων “Όσιος Ευγένιος ο Αιτωλός” και η Χορωδία “Εν Ψαλτηρίω” του Σχολείου.

“Ευχαριστώ για αυτό το οποίο κάθε χρόνο, σε αυτόν το χώρο δίνετε, συνεχίζοντας μια πολύ μεγάλη παράδοση, γιατί για να μην ξεχνάμε, για εμάς τους Έλληνες η παράδοση είναι κομμάτι της Ιστορίας μας και πρέπει να το υπερασπιζόμαστε, αλλά και να το ζούμε, ιδίως τέτοιες ώρες που πρέπει να δείξουμε ότι αντέχουμε και θα αντέξουμε», ανέφερε ο κ. Παυλόπουλος.