X

Το δράμα μιας 16χρονης: την εξέδιδαν και τη βίαζαν για 12 χρόνια!

Με τη βοήθεια των ψυχολόγων από το «Χαμόγελο του Παιδιού» η 16χρονη προσπαθεί πλέον να βρει τον εαυτό της και να ξεπεράσει τη φρίκη...

Ant1news

Την απόλυτη φρίκη ζει εδώ και χρόνια μία 16χρονη κοπέλα, την οποία αρχικά εξέδιδε η οικογένειά της και στη συνέχεια ένας άνδρας από το Πακιστάν, την φυλάκισε στο σπίτι του, αφήνοντάς την έγκυο.

Ο 34χρονος συνέχισε να ενοχλεί το κορίτσι ακόμα και όταν εκείνο φιλοξενήθηκε σε σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού», μέχρι να συλληφθεί, ύστερα από παρέμβαση του Κώστα Γιαννόπουλου.

Με τη βοήθεια των ψυχολόγων από το «Χαμόγελο του Παιδιού» η 16χρονη προσπαθεί πλέον να βρει τον εαυτό της και να ξεπεράσει τη φρίκη που έζησε τα τελευταία 12 χρόνια!

Σε ηλικία τεσσάρων ετών οι γονείς της την έσπρωξαν στην επαιτεία, ενώ μόλις μεγάλωσε λίγο ξεκίνησαν να την εκδίδουν. Τότε βρέθηκε ένας άνδρας που την πήρε στο σπίτι του…

Πρόκειται για έναν 34χρονο από το Πακιστάν, ο οποίος μάλιστα το 2016 την άφησε έγκυο. Η αλήθεια ξεκίνησε να αποκαλύπτεται όταν μωρό και ανήλικη μητέρα χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα. Το μωρό μεταφέρθηκε στο κέντρο βρεφών μητέρα, ενώ η 15χρονη τότε βρήκε καταφύγιο στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ύστερα από την προσωπική παρέμβαση του Προέδρου του Οργανισμού, Κώστα Γιαννόπουλου κινήθηκαν οι διαδικασίες, ο αρμόδιος δικαστικός λειτουργός εξέδωσε ένταλμα και ο 34χρονος συνελήφθη.