X

Εμφανίστηκε ο οδηγός που παρέσυρε τον λαχειοπώλη

Η τραγική ειρωνεία του τροχαίου, με θύμα γνωστό λαχειοπώλη του Ηρακλείου. Παρουσιάστηκε στο Τμήμα ο 44χρονος οδηγός.Bίντεο: οι τελευταίες στιγμές του λαχειοπώλη.

Ant1news

Αργά το βράδυ της Τρίτης εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα ο 44χρονος οδηγός αγροτικού που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε τον 66χρονο λαχειοπώλη, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Όπως φαίνεται, ο οδηγός περίμενε την παρέλευση του 48ώρου, για να περάσει η προθεσμία του αυτόφωρου, καθώς το φοβερό τροχαίο έγινε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Ο 44χρονος παραδέχθηκε το περιστατικό και πλέον η δικογραφία της υπόθεσης παίρνει το δρόμο προς τον Εισαγγελέα. Ο οδηγός κατηγορείται για το πλημμέλημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Η δικογραφία θα επιστρέψει στην Τροχαία, κατόπιν θα συμπληρωθεί με ότι χρειάζεται και ενδεχομένως να ζητηθεί από τον Εισαγγελέα (π.χ. πραγματογνωμοσύνη, τοξικολογικές εξετάσεις, κλπ.).

 

Μόλις ολοκληρωθεί, την παίρνει εκ νέου ο Εισαγγελέας και ορίζει τακτική δικάσιμο.

Το τροχαίο έγινε το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, όταν ο λαχειοπώλης, γνωστός στην περιοχή, είχε πάει να πάρει ένα ρόδι για το «καλό». Ο 44χρονος τον παρέσυρε, ο 66χρονος διαμελίστηκε και κατέληξε επί τόπου. Από το υλικό των καμερών ασφαλείας είχε εντοπιστεί και ταυτοποιηθεί ο δράστης.

 

Σύμφωνα με τον συνήγορο του οδηγού, ο ίδιος είχε συνεπιβάτη το ανήλικο παιδί του, το οποίο σοκαρίστηκε. Αφού το άφησε στο σπίτι του, επέστρεψε, όμως ήταν αργά για τον λαχειοπώλη.

Η ειρωνεία είναι ότι ο 44χρονος είχε χάσει τη μητέρα του με τον ίδιο τρόπο.

Το βίντεο που δημοσιεύει το cretapost.gr, στο οποίο έχουν καταγραφεί οι τελευταίες στιγμές του άτυχου 66χρονου.