X

Θρήνος για το μελλόνυμφο ζευγάρι που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κρήτη

Ο Χρήστος και η Μαίρη "έφυγαν" πριν προλάβουν να ενώσουν τις ζωές τους. Νεκρή και η μητέρα της κοπέλας. Σοβαρά τραυματίστηκαν ακόμη 4 άτομα.

Ant1news

Με αίμα "βάφτηκε" ο αρραβώνας δύο παιδιών, της 22χρονης Μαίρης και του 23χρονου Χρήστου, που έφυγαν μαζί από τη ζωή, την Τετάρτη, σε τροχαίο δυστύχημα στην Αγία Πελαγία. 

Η σύγκρουση δύο οχημάτων είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τα δύο νεαρά παιδιά αλλά και η 45χρονη μητέρα της 22χρονης,  που είχε έρθει μαζί και με άλλους συγγενείς από την Τήλο, για να γνωρίσουν την οικογένεια του γαμπρού.

Μάλιστα, οι δύο οικογένειες επέστρεφαν από εκδρομή στα Χανιά.

Σοβαρά τραυματίστηκαν ακόμη 4 άτομα , που νοσηλεύονται με εσωτερική αιμορραγία στο ΠΑΓΝΗ.

Ο  48χρονος πατέρας της άτυχης κοπέλας  χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται, σε σοβαρή κατάσταση,  στην ΜΕΘ.

Η 15χρονη αδελφή της έχει σπάσει τη λεκάνη κι εξετάζεται  πότε θα χειρουργηθεί.

Δύο ακόμη άτομα, 51 και 47 ετών που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα είναι σε σοβαρή κατάσταση και το ένα από αυτά θα χειρουργηθεί.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του άτυχου άνδρα, η οποία είδε μπροστά στα μάτια της το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στο γιο της.

 

Σύμφωνα με το Cretalive.gr ο 23χρονος Χρήστος από την Χερσόνησο ήταν φοιτητής του ΤΕΙ Κρήτης και ιδιαιτέρως αγαπητός σε όλους, ενώ η 22χρονη Μαίρη είχε αποφασίσει να μείνει μόνιμα στο νησί, προκειμένου να ζήσει στο πλευρό του αγαπημένου της.

 

Εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος

 

 

 

 

 

Φωτό: cretalive.gr