X

Πιλότοι εγκατέλειψαν το κόκπιτ στη διάρκεια καβγά

Χρειάστηκε η παρέμβαση μελών του πληρώματος για να επιστρέψουν στις θέσεις τους. Η αεροπορική εταιρεία τους έθεσε σε διαθεσιμότητα.

Ant1news

H ινδική αεροπορική εταιρεία Jet Airways ανακοίνωσε ότι έθεσε σε διαθεσιμότητα δύο πιλότους, επειδή εγκατέλειψαν το κόκπιτ την ώρα που τσακώνονταν στη διάρκεια πτήσης από το Λονδίνο στη Μουμπάι την Πρωτοχρονιά.

Η εταιρεία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό, έπειτα από τις πληροφορίες ότι ένας πιλότος χαστούκισε τη συγκυβερνήτη του στη διάρκεια ενός έντονου τσακωμού, την ώρα που στο αεροπλάνο επέβαιναν 324 άνθρωποι.

Σύμφωνα με ινδικές εφημερίδες, η πιλότος βγήκε κλαίγοντας από το κόκπιτ και χρειάστηκε η παρέμβαση μελών του πληρώματος για να πειστεί να επιστρέψει. Οι Times of India αναφέρουν ότι και ο πιλότος βγήκε από τον θάλαμο διακυβέρνησης για λίγο, αφήνοντας το αεροπλάνο ακυβέρνητο.

«Υπήρξε μια παρεξήγηση μεταξύ των πιλότων. Ωστόσο επιλύθηκε γρήγορα και το αεροπλάνο συνέχισε την πτήση του ως τη Μουμπάι, όπου προσγειώθηκε χωρίς προβλήματα», υπογραμμίζει η Jet Airways σε ανακοίνωσή της.

«Η αεροπορική εταιρεία ενημέρωσε για το συμβάν τη Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Αεροπορίας και τα μέλη του πληρώματος τέθηκαν σε διαθεσιμότητα για όσο διάστημα διεξάγεται εσωτερική έρευνα», συμπλήρωσε.