X

Στα άκρα η κόντρα Καμμένου – Μπακογιάννη

Απίστευτη όξυνση με ακραίους χαρακτηρισμούς και φόντο την ονομασία της ΠΓΔΜ. «Είσαι τελειωμένη από τον ίδιο σου τον αδερφό» η απάντηση Καμμένου στο «γελοίος» και στην «κωλοτούμπα» της Ν.Μπακογιάννη.

Ant1news

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα ανάμεσα στον Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο και την βουλευτή της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, που ξέσπασε με αφορμή την ονοματολογία για την ΠΓΔΜ.

Η κατάσταση «μύριζε μπαρούτι» από χθες όταν η βουλευτής της ΝΔ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας μετά την σύσκεψη στο Μαξίμου, δήλωσε ότι «ο κ. Καμμένος βρίσκεται σε φάση μεγάλης κωλοτούμπας».

Το βράδυ της Παρασκευής και μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στην Κομοτηνή, η κυρία Μπακογιάννη ύψωσε ακόμα περισσότερο τους τόνους, καθώς αναφερόμενη στο Σκοπιανό και τη στάση της Κυβέρνησης είπε μεταξύ άλλων, «δεν μπορεί άλλα να λέει ο υπουργός εξωτερικών και άλλα να λέει ο υπουργός αμύνης, όσο γελοίος κι αν είναι».

Η οργισμένη αντίδραση του κ. Καμμένου ήρθε μέσω Twitter, ο οποίος σε ανάρτηση του γύρω στα μεσάνυχτα και μεταξύ άλλων, υπογράμμισε αναφερόμενος στην Ν.Μπακογιάννη, «επιτίθεται σε εμένα μήπως και φοβηθώ... τελείωσες Ντόρα απαξιωμένη και ξηλωμένη από τον ίδιο τον αδελφό σου ψάξε εκεί που έστειλες τον Καραβέλα...».