X

Τραγικό τέλος για την αγνοούμενη στην Αιτωλοακαρνανία

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της. Σε ποιο συμπέρασμα καταλήγουν οι αρχές βάση των αρχικών ευρημάτων.

Ant1news

Με τον χειρότερο τρόπο επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για την τύχη της 44χρονης γυναίκας που αγνοείτο στην περιοχή της Κατοχής Αιτωλοακαρνανίας από το Σάββατο.

Άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θέρμου, βρήκαν την άτυχη γυναίκα νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της σε ένα χωράφι, κοντά στην παραλία του Φωτμού, κοντά στο Πετροχώρι.

Η γυναίκα βρέθηκε στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου που είχε πάρει φωτιά, και έφερε πολλαπλά εγκαύματα.

Οι άνδρες της αστυνομίας μαζί με τον ιατροδικαστή πραγματοποίησαν αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης 44χρονης, σύμφωνα με το onairnews.gr.

Οι πρώτες πληροφορίες από την επιτόπια αυτοψία έδειξαν ότι δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια, αλλά δεν αποκλείεται τίποτα μιας και περισσότερα θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο νοσοκομείο του Ρίου.

 

 

Το αυτοκίνητο της 44χρονης , πριν από λίγο μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου ενώ στην περιοχή ήδη έχει φτάσει κλιμάκιο αστυνομικών από την Πάτρα που διεξάγει έρευνες.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ακόμη και το ενδεχόμενο  η γυναίκα να έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας και ο δράστης – δράστες να την μετέφεραν στο απομακρυσμένο σημείο .

 

 

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο δρόμος για να φτάσεις στο σημείο είναι χωματόδρομος και σε κάποια σημεία η πρόσβαση με Ι.Χ. είναι πάρα πολύ δύσκολη.