X

Ακύρωση πτήσεων στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”

Το αεροδρόμιο στην Θεσσαλονίκη έκλεισε λόγω ομίχλης. Οδικώς στην Κατερίνη ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Ant1news

Προβλήματα στους επιβάτες των πτήσεων έχει δημιουργήσει η πυκνή ομίχλη που έχει σκεπάσει την Θεσσαλονίκη σήμερα για δεύτερη ημέρα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του αεροδρομίου (skg-airport.gr), τα προβλήματα άρχισαν να παρουσιάζονται μετά τις 8.30 το πρωί, καθώς έως εκείνη την ώρα όλες οι προγραμματισμένες πτήσεις πραγματοποιήθηκαν κανονικά. Στη συνέχεια, όμως, η ομίχλη που τύλιξε την περιοχή του αεροδρομίου κατέστησε αδύνατη την πραγματοποίηση των πτήσεων.

Όπως προκύπτει από το πρόγραμμα αφίξεων και αναχωρήσεων της ιστοσελίδας του αεροδρομίου, δεν πραγματοποιήθηκαν μέχρι στιγμής τρεις πτήσεις από την Αθήνα και τα αεροσκάφη παραμένουν στον διεθνή αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος».

Οι επιβάτες καλούνται να ενημερώνονται μέσω της παραπάνω ιστοσελίδας για τις διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα των πτήσεων ή να απευθύνονται για ενημέρωση στις αεροπορικές εταιρείες.

“Θύμα” της ομίχλης και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα πήγαινε στην Κατερίνη μέσω Θεσσαλονίκης, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη λόγω της ομίχλης και μεταβαίνει στην πόλη της Πιερίας οδικώς, όπως έγραψε και ο ίδιος στην λογαριασμό του στο Twitter. 

Ο κ. Μητσοτάκης έχει προγραμματισμένη περιοδεία σε Πιερία και Πέλλα.