X

Τριχωνίδα: περιπλέκεται το θρίλερ του θανάτου της 44χρονης μητέρας (βίντεο)

Τι υποστηρίζουν οι συγγενείς της μητέρας τριών παιδιών που βρέθηκε νεκρή στην Τριχωνίδα. Ο ξάδελφός της στον ΑΝΤ1. Τα νέα στοιχεία των ερευνών.

Ant1news

Νέα στοιχεία προκύπτουν για τον ήδη μυστήριο θάνατο της μητέρας τριών παιδιών, που εντοπίστηκε δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα.

Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστική εξέτασης οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η 44χρονη αυτοκτόνησε, οι συγγενείς ωστόσο αμφισβητούν αυτό το ενδεχόμενο, επιμένοντας ότι πρόκειται για δολοφονία.

Ο ξάδελφός της Γιώργος Πλης μέσω του Καλημέρα Ελλάδα  πήρε ουδέτερη θέση απέναντι σε κάθε σενάριο, απευθύνοντας έκκληση στην ΕΛ.ΑΣ. να μην κλείσει γρήγορα την υπόθεση, στηριζόμενη στα πρώτα στοιχεία.

«Δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα ότι βρίσκεται σε ψυχολογική πίεση», δήλωσε ο Γ.Πλης, σημειώνοντας πως «τα μηνύματα από το κινητό της μπορεί να μην τα έστειλε η ίδια, αλλά να χρησιμοποιήθηκε το τηλέφωνό της για να φανεί ότι ήταν αυτοκτονία».

Ο αδελφός της σε δηλώσεις του εμφανίστηκε βέβαιος ότι πρόκειται για δολοφονία, καθώς όπως είπε, «ήταν παραμορφωμένη από τα χτυπήματα», τόσο που ούτε ο ίδιος κατάφερε να την αναγνωρίσει και επιμένει ότι η γυναίκα μεταφέρθηκε στο σημείο που βρέθηκε νεκρή από τους δολοφόνους της.

Νέα στοιχεία από την έρευνα

Όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα, η 44χρονη είχε κάνει ανάληψη μετρητών λίγο πριν από το θάνατό της, κάτι που προκαλεί εντύπωση στους αστυνομικούς, καθώς κάποιος που πρόκειται να βάλει τέλος στη ζωή του δεν έχει λόγο να σηκώσει χρήματα. Αυτό που λαμβάνεται υπόψη ωστόσο είναι ότι, η μητέρα των τριών παιδιών θα πήγαινε στο συνεργείο για το αυτοκίνητό της και ίσως να μην ήθελε να αφήσει χρέη στα παιδιά της.

Ο παντρεμένος γιατρός με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις η γυναίκα, που ήταν χήρα, κλήθηκε να καταθέσει και είπε πως την ώρα του θανάτου της βρισκόταν με τη σύζυγό του, η οποία επιβεβαίωσε, προσθέτοντας πως αγνοούσε την εξωσυζυγική σχέση του άνδρα της.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές είναι η γυναίκα να αυτοκτόνησε λόγω κάποιας εξέλιξης στη σχέση της.

Το τηλέφωνό της δεν έχει βρεθεί ακόμα και δεν αποκλείεται να έχει καταλήξει στη λίμνη, έχει ζητηθεί ωστόσο η άρση του απορρήτου, που αναμένεται να δώσει κάποιες πρώτες απαντήσεις.

Η 44χρονη, υπενθυμίζεται, βρέθηκε νεκρή στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της, φέροντας εγκαύματα, ενώ δίπλα της υπήρχε ένα μικρό μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.