X

Θλίψη για τον θάνατο του Κώστα Κούτρα

Από τα επιφανέστερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, είχε διατελέσει γραμματέας της ΝΕ του κινήματος. Βρέθηκε νεκρός στο διάδρομο της πολυκατοικίας του.

Ant1news

Ένα από τα επιφανέστερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Κούτρας, ο οποίος είχε διατελέσει και γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κινήματος πέθανε σε ηλικία 64 ετών.

Ο Κώστας Κούτρας βρέθηκε νεκρός χθες στον διάδρομο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Κλήθηκε αμέσως η αστυνομία και το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο Κώστας Κούτρας ήταν συνταξιούχος, ενώ είχε εργαστεί επί σειρά ετών στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αλλά τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διακριβωθούν από νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει τις επόμενες ώρες.

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι "ο Κώστας Κούτρας έφυγε ξαφνικά από κοντά μας. Στρατευμένος από νωρίς στο ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη έδωσε και κέρδισε μάχες λειτουργώντας πάντα ενωτικά και συναινετικά, με γνήσια αγωνία για την παράταξη και τον τόπο. Το χαμόγελο του θα συνοδεύει την εικόνα του στη μνήμη όλων μας για πάντα".

"Ο Κώστας Κούτρας με το χαμόγελό του, την ευθύτητα του και την πολιτική του άποψη υπήρξε πολύτιμος συνοδοιπόρος και σύντροφος. Πίστευε πολύ στη νέα γενιά και τα όνειρα της. Καλό ταξίδι Κώστα" δήλωσε, από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.