X

Κηδεύονται μητέρα και κόρη μετά το τραγικό τροχαίο στην Κρήτη

Η τελευταία πράξη του δράματος με το πολύνεκρο δυστύχημα στην Αγία Πελαγία. Ράκος η 15χρονη αδελφή της αδικοχαμένης Μαρίας. Νέο χειρουργείο για τον πατέρα.

Ant1news

Μαζί κηδεύονται σήμερα στην Ρόδο η 40χρονη Δέσποινα και η 20χρονη κόρη της Μαρία, που «έφυγαν» στο πολύνεκρο δυστύχημα στην Αγία Πελαγία.

Οι σοροί έχουν φτάσει στη Ρόδο, το μέρος απ’ όπου κατάγεται η μητέρα, και το μεσημέρι αναμένεται να παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τήλος, στην οποία έμενε και δραστηριοποιούνταν η οικογένεια που ξεκληρίστηκε στην Κρήτη, έχει «βυθιστεί» στο πένθος. Η σημερινή μέρα, μάλιστα, έχει κηρυχθεί ως ημέρα πένθους με όλες τις δημόσιες υπηρεσίες να παραμένουν κλειστές.

Ράκος παραμένει η 15χρονη που σε ένα τροχαίο έχασε μητέρα και αδερφή, ενώ ο πατέρας της "χαροπαλεύει" στη ΜΕΘ. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της βρέθηκε ομάδα ψυχολόγων του ΠΑΓΝΗ, όπου και νοσηλεύεται με σοβαρά ορθοπεδικά τραύματα. Η κατάσταση της υγείας της, όπως ανέφεραν από την αρχή οι γιατροί του ΠΑΓΝΗ, είναι σοβαρή, ενώ έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση των τραυμάτων της.

Όσο για τον 47χρονο πατέρα της οικογένειας, υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το νέο χειρουργείο αφορούσε την αντιμετώπιση ορθοπεδικών τραυμάτων που φέρει ο άτυχος άνδρας και ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ο 47χρονος πατέρας μεταφέρθηκε ξανά στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ όπου και παραμένει.