X

Το τελευταίο “αντίο” στον Τάκη Λουκανίδη (φωτο)

Σε κλίμα συγκίνησης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή. Με σημαία του Παναθηναϊκού σκέπασαν το φέρετρο.

Ant1news

 

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Τάκη Λουκανίδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών.

Παρουσία συγγενών, φίλων, πρώην συμπαικτών του, αλλά πλήθους απλού κόσμου τελέστηκε η κηδεία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού στο κοιμητήριο της Κηφισιάς.

Μάλιστα, το φέρετρο του σκεπάστηκε από την σημαία του Παναθηναϊκού, της ομάδας που υπηρέτησε και αγάπησε περισσότερο. 

Το "παρών" στην κηδεία έδωσε σύσσωμος ο κόσμος του "τριφυλλιού". Παράγοντες της ομάδας, πρώην και νυν, καθώς και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Μίμης Δομάζος και ο Αντώνης Αντωνιάδης. 

Στο άκουσμα του θανάτου του Τάκη Λουκανίδη ο κόσμος του ελληνικού ποδοσφαίρου βυθίστηκε στην θλίψη, αφού ο βετεράνος άσος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

 

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν οι ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε, Δόξα Δράμας, Παναθηναϊκός και Άρης, αλλά και τα πολιτικά κόμμα.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του μεγάλου Τάκη Λουκανίδη στην οικογένεια και τους οικείους του, τονίζοντας πως ήταν «από τις μεγαλύτερες μορφές που ανέδειξε ιστορικά το ελληνικό ποδόσφαιρο, ήταν ένα μοναδικό ταλέντο και μια ξεχωριστή προσωπικότητα, που κυριολεκτικά έγραψε ιστορία στα γήπεδα της χώρας και τίμησε τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας».

Παράλληλα, τα συλλυπητήριά τους εξέφρασε η Super League, αλλά και αρκετές ακόμα ομάδες όλων των κατηγοριών, που στάθηκαν στο ήθος και την προσφορά του Τάκη Λουκανίδη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.