X

“Αλαλούμ” στα δρομολόγια των τρένων και του προαστιακού

Εκτός λειτουργίας το Σύστημα Ελέγχου Κυκλοφορίας του ΟΣΕ στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αθηνών, παράλληλα με το κυκλοφοριακό χάος στην Πρωτεύουσα.

Ant1news

Με μεγάλες καθυστερήσεις εκτελούνται τα δρομολόγια τόσο στον κεντρικό σιδηροδρομικό άξονα όσο και στον προαστιακό σιδηρόδρομο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, για άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής είναι εκτός λειτουργίας το σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας του ΟΣΕ, στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών. 

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ η κυκλοφορία στο σιδηροδρομικό δίκτυο έχει αποκατασταθεί μερικώς, με μικρές καθυστερήσεις, στα παρακάτω δρομολόγια: 

-          Δρομολόγια κεντρικού σιδηροδρομικού άξονα

-          Δρομολόγια Αθήνα - Χαλκίδα - Αθήνα

-          Δρομολόγια Αθήνα - Κιάτο - Αθήνα

Προσωρινά δεν εκτελούνται δρομολόγια από Αθήνα προς Αεροδρόμιο και αντίστροφα έως ώτου αποκαταστήσει ο ΟΣΕ τη λειτουργία του Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών.

"Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητά συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία, η οποία δεν οφείλεται σε υπαιτιότητά της", όπως αναφέρεται σε νεότερη ανακοίνωση της εταιρείας.

Οι καθυστερήσεις στα δρομολόγια είναι το... "κερασάκι" στην ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, λόγω της 24ώρης απεργίας και της στάσης εργασίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.