X

“Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια”: Οι... σπαρταριστές περιπέτειες συνεχίζονται

Τι θα γίνει στα επόμενα τρία επεισόδια της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1.

Ant1news

Οι περιπέτειες των ηρώων της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα.

Η σειρά προβάλλεται κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, φυσικά στον ΑΝΤ1.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια 17, 18 και 19 Ιανουαρίου

22o επεισόδιο

Η Ιουλία, ανίκανη να εμποδίσει τη σχέση Αντώνη-Πηνελόπης, αποφασίζει να κάνει κάτι ακραίο που θα απομακρύνει σίγουρα τον Αντώνη από την Πηνελόπη! Ο Πέτρος συνεχίζει να κάνει ακρότητες με βάση τη λίστα του, ενώ ο Χριστόφορος έρχεται σε σύγκρουση με την κόρη του. Ο Ευτύχης πέφτει θύμα ληστείας και αναγκάζεται να ζητήσει κι άλλα χρήματα από το Γρηγόρη, ο οποίος αρνείται να του τα δώσει. Έτσι, καταφεύγει σε ένα καινούργιο σχέδιο: να γυρίσει ένα ριάλιτι για εργένηδες που συγκατοικούν με πρώτα «θύματα» τους ίδιους τους συγκάτοικούς του! Ο Μηνάς φέρεται σκληρά στον Άγγελο κι εκείνος τον κατηγορεί όταν η έκθεσή του αποτυγχάνει. Ο Αντώνης προσπαθεί να ολοκληρώσει τη σχέση του με την Πηνελόπη, όταν ένα χαρτί από τη στρατολογία θα του αλλάξει όλα τα σχέδια!

 

23o επεισόδιο

Ο Αντώνης τρελαίνεται όταν μαθαίνει ότι σε δύο μέρες πρέπει να παρουσιαστεί στο στρατό. Η Κατερίνα καταφέρνει να πάρει στα χέρια της την περίφημη λίστα του Πέτρου και ξεκινάει τις μηχανορραφίες για να τον κάνει να γυρίσει κοντά της. Η Βιολέτα, μετά από μια περιπέτειά της μ’ έναν «τσαντάκια» αποφασίζει να γραφτεί σε μαθήματα αυτοάμυνας όπου και γνωρίζει έναν γοητευτικό δάσκαλο, τον Ορφέα. Παράλληλα ο Ευτύχης – που πάλι έχει ξεμείνει από ρευστό – στήνει μια διάρρηξη στο σπίτι των αντρών. Όλοι στο σπίτι σοκάρονται, αλλά τελικά το μόνο που φαίνεται να λείπει είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει στον κόσμο ο Μηνάς!!!

 

24o επεισόδιο

Ο Μηνάς έχει τρελαθεί με την εξαφάνιση του Ηρακλή και καταφεύγει μαζί με τον Άγγελο σε όλα τα μέσα για να τον βρει. Ο Αντώνης ετοιμάζεται να παρουσιαστεί στον στρατό, ενώ οι συμβουλές των υπόλοιπων τον τρομοκρατούν περισσότερο. Η Κατερίνα έχει βρει τρόπο να χρησιμοποιήσει την λίστα του Πέτρου προς όφελος της και τον βάζει σε εφαρμογή. Ο Πέτρος με τον Χριστόφορο εμπλέκονται σε έναν τρελό αυτοσχέδιο διαγωνισμό κοκτέιλ στο μπαρ του Μηνά. Η Βιολέτα ξεκινάει διστακτικά μια ρομαντική σχέση με τον Ορφέα. Η Μάρθα προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στον Γρηγόρη και τα παιδιά της, ενώ ο Πάνος με την Τζίνα έχουν ανταλλάξει το πρώτο τους φιλί. Ο Ευτύχης αφήνει κρυφά στον Μηνά ένα σημείωμα για λύτρα προκειμένου να του επιστραφεί ο Ηρακλής κι εκείνος προσπαθεί να μαζέψει τα χρήματα. Όταν πηγαίνει να παραδώσει τα λύτρα, βρίσκεται μπροστά σε μια περίεργη έκπληξη… Ο Αντώνης αγχωμένος που θα πάει φαντάρος περνάει το τελευταίο του βράδυ με την Πηνελόπη, όταν μπαίνει απροειδοποίητα στο δωμάτιο η Ιουλία.

www.antenna.gr/xwrismenapalikaria

#XwrismenaPalikaria