X

Άρση του δακτυλίου τη Δευτέρα στο κέντρο

Δεν θα ισχύσουν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας λόγω του "χειρόφρενου" στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς...

Ant1news

Δεν θα ισχύσουν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας (δακτύλιος) την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, θα επιτρέπεται η χρήση των λωρίδων αποκλειστικής κυκλοφορίας των ΜΜΜ (λεωφορειολωρίδες) και από κάθε άλλο όχημα (Ι.Χ, φορτηγά, λεωφορεία και δίκυκλα).

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, τα Σωματεία εργαζομένων σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ, προχωρούν σε 24ωρη απεργία.

Επίσης, λόγω της τρίωρης στάσης εργασίας που έχουν εξαγγείλει οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, καμία πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί από και προς το ελληνικό αεροδρόμιο, μεταξύ 12 το μεσημέρι και 3 το απόγευμα, ενώ θα υπάρξουν και τροποποιήσεις των ωρών πτήσεων.

Συγκεκριμένα, η Αegean και η Olympic Air, τροποποιούν την ώρα αναχώρησης σε 28  πτήσεις εξωτερικού και 20 πτήσεις εσωτερικού, ενώ ακυρώνουν 13 σκέλη πτήσεων εσωτερικού.