X

Ξενοδοχείο από πάγο με θέμα το “Game of Thrones” (βίντεο)

Οι πρωταγωνιστές, τα τοπία και τα σκηνικά του “Westeros” δεσπόζουν στο παγωμένο, κυριολεκτικά, ξενοδοχείο.

Ant1news

Το “Game of Thrones” είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές της εποχής μας, με το HBO να εφευρίσκει συνεχώς τρόπους για να το.. φέρνει πιο κοντά στο κοινό, γεμίζοντας παράλληλα τα ταμεία της.

Το νέο δημιούργημα είναι το ξενοδοχείο που φτιάχτηκε αποκλειστικά από πάγο με θέμα τη δημοφιλή σειρά. Το ξενοδοχείο της HBO Nordic και της Laplands Hotel εγκαινιάστηκε στη Λαπωνία, το βορειότερο σημείο της Φινλανδίας.

Είναι εξοπλισμένο με εστιατόριο, μπαρ, αλλά και παρεκκλήσι για όσους θέλουν να ενωθούν με τα «αιώνια» δεσμά του γάμου.

Για τη δημιουργία του χρησιμοποιήθηκαν πάνω από 200 τόνοι πάγου και καλύπτει μία έκταση 200.000 τετραγωνικών μέτρων.

 

 

Στους χώρους του «εμφανίζονται» οι πρωταγωνιστές αλλά και πολλά από τα σημεία αναφοράς του σύμπαντος του “Westeros”.

Οι τιμές για τα δωμάτια και τις σουίτες του ξεκινούν από 165 ευρώ ανά διανυκτέρευση, όμως υπάρχει και το εισιτήριο ξενάγησης στους χώρους του, με 15 ευρώ.

 

 

Η θερμοκρασία στο χώρο του βρίσκεται 5 βαθμούς κάτω από το 0 και για το λόγο αυτόν η διεύθυνση του ξενοδοχείου συμβουλεύει τους ενδιαφερόμενους να αρκεστούν σε μία μόνο διανυκτέρευση.

Επιπλέον, το θεματικό ξενοδοχείο έχει… ημερομηνία λήξης τον Απρίλιο, οπότε και λιώνουν οι πάγοι.

 

Το ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις μιάμιση ώρα από το Ελσίνκι, αεροπορικώς και κάθε χρόνο αλλάζει σχέδιο και μέγεθος. Διανύει το 17ο χρόνο λειτουργίας του και οι γλύπτες που δημιουργούν κάθε θεματική προέρχονται από την Ουκρανία, τη Ρωσία, τη Λιθουανία και την Πολωνία.