X

Θλίψη και συγκίνηση στην κηδεία του Θοδωρή Μιχόπουλου

Πλήθος κόσμου στο «τελευταίο αντίο» στον Θοδωρή Μιχόπουλο, ανάμεσα τους και ο Πρωθυπουργός. Τον επικήδειο εκφώνησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ant1news

Το «τελευταία αντίο» είπαν σήμερα, φίλοι και συγγενείς στον Θοδωρή Μιχόπουλο, που πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς, το βράδυ του Σαββάτου.

Η κηδεία του έγινε το απόγευμα της Δευτέρας από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών και το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων πλήθος δημοσιογράφων και πολιτικών.

Ανάμεσα τους και ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πήγε στο νεκροταφείο αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του στη Βουλή, για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, αλλά και ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος εκφώνησε και τον επικήδειο.

Ο κ. Τσακαλώτος ξεκίνησε μάλιστα τον επικήδειο λέγοντας, «είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψουμε για εμάς που δεν πολυπιστεύουμε ότι θα υπάρξει συνάντηση στο μέλλον».

 

 

Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να τον αποχαιρετίσουν ήταν και πολλοί δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1, στον οποίο ο Θοδωρής Μιχόπουλος, εργάστηκε ως αρχισυντάκτης.

Όπως έγινε γνωστό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, επικοινώνησε με τον γιο του Θοδωρή Μιχόπουλου τηλεφωνικά, για να του εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια.

 

 

Η είδηση του θανάτου του Θοδωρή Μιχόπουλου, συγκλόνισε τον δημοσιογραφικό κόσμο, καθώς ο εκλιπών δεν ήταν μόνο ένας εξαίρετος δημοσιογράφος, αλλά και δάσκαλος για πολλούς από αυτούς που κάνουν σήμερα καριέρα σε τηλεόραση και εφημερίδες.

Περισσότερο γνωστός εκτός των δημοσιογραφικών κύκλων, έγινε όταν ανέλαβε το 2015 διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον οποίο είχαν πολύ στενή σχέση.