X

Απαντήσεις στο κινητό του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη ψάχνει η οικογένεια (βίντεο)

Άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του καθ' ομολογίαν δολοφόνου ζήτησε ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας. Τι είπε στο "Καλημέρα Ελλάδα".

Ant1news

Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων οδηγήθηκε το πρωί υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη για συμπληρωματική απολογία στον ανακριτή.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να κατονομάσει τα τρία άτομα, που ανέφερε στο υπόμνημα που απέστειλε - μέσω φαξ - ως εγκεφάλους και ηθικούς αυτουργούς του στυγερού εγκλήματος, συγκεκριμένα έναν μεγαλοδικηγόρο-πρώην βουλευτή και δύο αστυνομικούς στο Μεταγωγών.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, Απόστολος Λύτρας, ζήτησε από τον ανακριτή να γίνει άρση του τηλεφωνικού απόρρητου στο κινητό του καθ΄ ομολογία δολοφόνου, ώστε να διαπιστωθεί με ποιους ήρθε σε επαφή πριν την δολοφονία και μέχρι την σύλληψή του.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, σε αυτά που λέει ο κατηγορούμενος δεν υπάρχουν ούτε καν ενδείξεις και εκφράζοντας την προσωπική του άποψη είπε ότι αυτά που λέει  ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος δεν ευσταθούν.