X

Βίντεο: άρπαξε το νεογέννητο βρέφος από την αγκαλιά της μητέρας του!

Απίστευτο θράσος είχε μία γυναίκα που βούτηξε στην κυριολεξία το μωρό που μόλις είχε γεννηθεί από την αγκαλιά της μητέρας του.

Ant1news

Μέσα από την αγκαλιά της μητέρας του έκλεψε μία γυναίκα το νεογέννητο μωρό της.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ινδία και έλαβε χώρα μέσα στο μαιευτήριο μόλις λίγες ώρες μετά τη γέννηση του βρέφους.

Σε βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου, φαίνεται η μητέρα στο κρεβάτι με το μωρό δίπλα της, όταν μία άγνωστη γυναίκα τους πλησιάζει και αρπάζει το έξι ωρών βρέφος.

«Με πλησίασε μια γυναίκα και μου είπε ότι η πεθερά μου που καθόταν έξω ήθελε να δει το μωρό και πήρε τον γιο μου. Όταν ξύπνησα είδα ότι έλειπε το μωρό μου. Η οικογένειά μου ήταν έξω και δεν ήξεραν τι είχε συμβεί. Όταν ρωτήσαμε τους ανθρώπους του νοσοκομείου, είπαν ότι δεν γνώριζαν τίποτα», δήλωσε η μητέρα, η οποία έκανε καταγγελία και ξεκίνησαν έρευνες για την απαγωγή. Εξετάζοντας τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας, οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τη γυναίκα που άρπαξε το παιδί.

«Το βίντεο δείχνει ότι η γυναίκα πήρε το παιδί από το κρεβάτι στον θάλαμο και έφυγε από το νοσοκομείο. Το κρεβάτι του θύματος ήταν κοντά στην πόρτα εξόδου και υποψιαζόμαστε ότι πρόκειται για προγραμματισμένο έγκλημα. Διερευνούμε την υπόθεση για να βρούμε την άγνωστη γυναίκα» τόνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας.