X

Σάλος με το ζεϊμπέκικο στα επείγοντα νοσοκομείου

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο με το προσωπικό να ξεσαλώνει… στο ΤΕΠ νοσοκομείου την περίοδο των γιορτών. Διατάχθηκε ΕΔΕ για το περιστατικό.

Ant1news

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση του βίντεο από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, που δείχνει εργαζόμενους να χορεύουν και να διασκεδάζουν την περίοδο των εορτών.

Το φωτογραφικό υλικό δημοσίευσε η εφημερίδα «Τα νέα της Λέσβου» και το σχετικό άρθρο στο διαδίκτυο συνοδεύεται κι από το εύλογο δίλημμα: Είναι προφανές ότι οι εργαζόμενοι που δουλεύουν την ώρα που όλοι κάνουν γιορτές στο σπίτι τους, έχουν το δικαίωμα να πάρουν μια γεύση…. από γιορτές. Από την άλλη όμως σε ένα τόσο ευαίσθητο τμήμα, όπως είναι τα επείγοντα ενός νοσοκομείου, η εικόνα των εργαζομένων να διασκεδάζουν όταν δίπλα τους υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν και η ζωή τους κινδυνεύει, είναι μια εικόνα που επιδέχεται αν μη τι άλλο, σοβαρής κριτικής.

Διατάχθηκε ΕΔΕ

Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σχετικά με τα αναφερόμενα στο σημερινό (Τρίτη 16.1.2018) πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της καθημερινής εφημερίδας της Μυτιλήνης «Νέα της Λέσβου» διέταξε η διοικήτρια του νοσοκομείου Μυτιλήνης, Άννα Ζερβού.

Σύμφωνα με αυτό, μέσα στο χώρο υποδοχής του τμήματος επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Μυτιλήνης στήθηκε εορταστικό τρικούβερτο γλέντι, το οποίο και μεταδόθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε ζωντανή σύνδεση από τους συμμετέχοντες σε αυτό μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Η εφημερίδα δημοσιεύει και φωτογραφίες από το γλέντι με μπόλικο αλκοόλ, φαγητό, τσιγάρα, μπουζούκι και τουμπερλέκι και ζεϊμπέκικα σε γραφεία και στο χώρο των εξεταστηρίων ακόμα και ρίψη κυπέλλων εξετάσεων στο πάτωμα αντί πιάτων!

Ενώ όπως φαίνεται συμμετείχαν εργαζόμενοι, νοσηλευτές και γιατροί καθώς και ιδιωτικοί φύλακες. Σύμφωνα με την εφημερίδα οι συμμετέχοντες φέρονται να λένε «τώρα είμαστε για x ray» και «αν έρθει κανένας θα πούμε έχουμε ασθενή».