X

Οι πρώτες απαντήσεις για το θάνατο της Dolores O’ Riordan (βίντεο)

Τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας για τον αιφνίδιο θάνατο της τραγουδίστριας των Cranberries. Τι λέγεται για τις τελευταίες μέρες της.

Ant1news

Δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος ο θάνατος της Dolores O’ Riordan, σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, «η Αστυνομία σε ξενοδοχείο στο Park Lane, τη Δευτέρα στις 9:05 και βρήκαν νεκρή μία γυναίκα γύρω στα 45». Την υπόθεση του θανάτου της αναλαμβάνουν πλέον οι δικαστικές Αρχές.

Η O’ Riordan πέθανε «αιφνιδίως» στο Λονδίνο, όπου βρισκόταν για ηχογράφηση, ανακοίνωσε χθες ο μάνατζέρ της, χωρίς να αναφέρει τίποτα για τα αίτια του θανάτου της.

Η 46χρονη τραγουδίστρια του συγκροτήματος Cranberries που στιγμάτισε τη δεκαετία του 1990, βρισκόταν στο Λονδίνο για την ηχογράφηση του ιστορικού τραγουδιού “Zombie”, με ένα συγκρότημα το οποίο είχε κάνει διασκευή, η οποία της άρεσε και θέλησε από μόνη της να συμμετάσχει.

 

Αν και φίλοι της Ιρλανδής μουσικού δηλώνουν ότι ήταν σε καλή διάθεση, φέρεται να αντιμετώπιζε τελευταία προβλήματα διπολικής διαταραχής, κατάθλιψης και αλκοόλ.

Η τραγουδίστρια με τη βελούδινη φωνή και μητέρα τριών παιδιών, προκάλεσε παγκόσμιο σοκ με τον ξαφνικό θάνατό της.

Η O’ Riordan είχε απαντήσει το 1989 σε αγγελία των αδελφών Hogan που ζητούσαν τραγουδιστή για το συγκρότημά τους, το οποίο έγινε παγκοσμίως διάσημο ξεπερνώντας τα σύνορα της Ιρλανδίας, ενώ o δίσκος των Cranberries στον οποίο συμπεριλαμβάνεται το “Zombie” πούλησε πάνω από 40 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.