X

Μαζικά μηνύματα για αγοροπωλησία νεφρών στον Βόλο (βίντεο)

Το μήνυμα που λαμβάνουν το τελευταίο διάστημα οι Βολιώτες και συγκλονίζει με την ωμότητά του.

Ant1news

Μία απίστευτη ιστορία εξελίσσεται τις τελευταίες μέρες στο Βόλο, με τους κατοίκους της θεσσαλικής πόλης να δέχονται μηνύματα και e-mail για αγοροπωλησία νεφρών.

«Θέλετε να αγοράσετε ένα νεφρό ή θέλετε να πουλήσετε το νεφρό σας; Aν αναζητάτε την ευκαιρία να πουλήσετε τα νεφρά σας για χρήματα λόγω capital controls και οικονομικών προβλημάτων, και δεν ξέρετε τι να κάνετε, τότε επικοινωνήστε μαζί μας, ακόμη και σήμερα, και θα σας προσφέρουμε καλή προσφορά για το νεφρό σας. Ο γιατρός Ντ…. είναι Νεφρολόγος. Ειδικεύεται στη χειρουργική των νεφρών και ασχολούμαστε επίσης με την αγορά και τη μεταμόσχευση νεφρών με έναν αντίστοιχο δότη.

Βρισκόμαστε στην Ινδία, την Τουρκία, τη Νιγηρία, τις ΗΠΑ, τη Μαλαισία. Αν είστε ενδιαφερόμενοι να πουλήσετε ή να αγοράσετε νεφρά παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου», καταλήγει το μήνυμα, το οποίο παραπέμπει σε συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση και τηλεφωνικό αριθμό Whatsapp και το οποίο δημοσιεύει η εφημερίδα «Ταχυδρόμος» του Βόλου.